Milyen ételek segítik a vér képződést?
A cékla húsa is, leve is!
És természetesen napi 1 pohárka vörösbor! Ezt viszont az orvosok valóban nem mondhatják!
Kívánom, hogy mielőbb gyógyulj meg, és még hosszú éveken keresztül maradj közöttünk, és kis családod körében egészségben, erőben, boldogságban!
Előző vagyok!
A vörösbor nem ajánlott, ha valami gyógyszert szedsz!!!!
Húh. hát én nem vagyok szakember és és kérem, hogy ezt figyelembe véve olvassa az írásomat.
Lehet ezért sokan lefognak hurrogni, de az egyik legjobb vérképző "gyógyszer" a jó minőségű vörösbor, természetesen csak kis mennyiségben, legfeljebb napi 1 dl.
Erről mindenképp kérje ki a kezelőorvosa véleményét.
Az Ön esete speciális, lehet, hogy bizonyos gyógyszerek nem engednek meg kis mértékben sem alkoholt.
Tudom javasolni a 100%-os vörös szőlőlét és bármilyen magas flavonoid tartalmú vörös gyümölcslevek rendszeres fogyasztását. Szilvalekvár szintén csodaszer, lehetőleg házi, valamint a cékla italként levesként, savanyúságként. A legjobb, ha nyersen fogyassza a magas vastartalmú és vitaminban dús gyümölcsöket, zöldségeket. A C-vitamin segíti a vas felszívódását.
Vörös bogyós gyümölcsök.
Olajos magok.
Angelikagyökér tea.
Vörös datolya.
+ állati belsőségek, kiemelten a máj.
1-es, 2-es vagyok!
Kedves 3-as, 4-es!
Tudsz olvasni???
Én is azt írtam, hogy egy pohárka vörösbor, de ezt az orvosok nem mondHATJÁK! Nem azt mondtam, hogy tiltják!!!
Később 2-esként odaírtam szintén: ha bármilyen gyógyszert szed, akkor a vörösbor nem ajánlott!!!
Most te ugyanezeket kissé elferdítve, de ismét felsorolod, szóval azért egy kicsit gondolkodhatnál is!
Kedves 1-es 2-es és 6-os.
Igen, képzeld el, tudok olvasni, csak hogy én korábban kezdtem el írni, mint Te, de nem küldtem el egyből, mert közben mást is csináltam, meg utána néztem annak amit írok, mielőtt egy beteg embernek hülyeségeket írnék! Szóval igen, tudok olvasni, és nem szokásom mások írásait ferdíteni. Abszolút nem a te írásodra reagáltam. Talán inkább te vagy az aki nem gondolkodik, csak támad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!