Magas vérnyomás, mit egyek?
voltam orvosnal , azt mondta h , le kell mennie , mert kicsit magas .
Mit egyek h lemennyen a vercukor szintem ?
mi viszi le legjobban ? a napi 5x etkezes az megvan ,es kevest eszem . segitsetek HELP
Vágom.
A magas vérnyomásra egyél napi 2x1 cikk fokhagymát nyersen. Összerágod vagy kajába darabolod NYERSEN. Igaz a szájszagélményt megemeli, de működik. 1 hónap mire mérhető hatást észreveszel kábé.
A cukorra pedig csak orvost tudok javasolni, ő kiír tablettát vagy bármit, amit kell.
Óvakodj a finomított cukortól.Mézet, nyárfacuktot, diabetikus édességeket ehetsz helyette.Vagy amit csak tudsz, azt izestés nélkül.
A magas vérnyomás ellen az is segít, ha elhagyod az állati eredetű zsiradékokat.Főzz olajjal és egyél margarint, teavajat pl zsíros kenyér helyett.Mindenféle zsíros, nehéz ételtől, a sok hústól tartózkodj.
Egyél sok zöldséget.A fokhagyma valóban jó.Teaként a galagonya, citromfű is nagyon hatásos.A vörösbor is jót tesz, de csak nagyon kevés mennyiségben!Napi 1 dl maximum.
A cukorra:pl vigyázz a káposzta,krumpli,rizs,tészta, probàlj kevesebbet enni.Használj cukor helyett édesitöt.
Vérnyomásra pedig ha magas akkor a felirt gyogyszert ,az már komolyabb
ennyi hirtelenjébben.
igen en preselem ,
meg egy keredesem lenne , foghagyma helyet lehetne hagyma , az jobban szeretem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!