Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért esznek az emberek fehér...

Miért esznek az emberek fehér lisztből készült dolgokat? szerintem méreg. Mióta nem eszek ilyet, nem fájnak az ízületeim, több az energiám. Más is így van vele?

Figyelt kérdés

2013. nov. 13. 14:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
bocsánat, rosszul mondtam szerintem minden gabonaliszt káros, és a gabona nem az alapvető tápláléka. A burgonya és rizs alapú táplálkozásé a jövő.
2013. nov. 14. 14:12
 12/15 A kérdező kommentje:
ki lehet próbálni, és utána véleményt mondani. hajrá:)
2013. nov. 14. 14:13
 13/15 anonim ***** válasza:
Elég sok vélemény van már a gluténmentes táplálkozásról.. már rég nem kérdés, nem csak feltételezés hogy jobb.
2013. nov. 14. 14:15
 14/15 anonim ***** válasza:

Ez milyen tévedés már hogy olcsóbb. Térfogatra persze mindenképp igaz, óriási fehérlisztből sült bodagokat lehet töredék áráért kapni pl. egy ugyanakkora rozskenyérhez képest.

De maradjunk is a rozskenyérnél: egy ilyen, 4-500 Ft-os, tömör, 1 kg-s kenyéren egyedül több mint egy hétig elvagyok. Fehér kenyérre sajnos ennek az összegnek a többszörösét kellene költenem.

Hogy nem lehet minden sarkon normális pékárút kapni, az igaz, ez okozza a látszólagos drágaságot is.

2013. nov. 17. 01:53
 15/15 anonim ***** válasza:

A rozskenyér sem jobb semmivel.

Hogy 1kg rozskenyeret valaki egy hétig eszik, az szubjektív. Úgy sem nyerő egyébként.. egészség szempontjából.

2013. nov. 17. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!