Méz diéta alatt?
5 kiló zsírt akarok veszíteni, megpróbálom kizárni a szénhidrátot amennyire csak lehet (nem teljesen)oda figyelek arra amit eszem rendszeresen sportolok. Az a baj hogy nagyon édesszájú vagyok ha elkezdek édességet enni nem tudom abbahagyni, az édesítőszerektől tartok, az érdekelne napi 2 bögre mézes fahéjas tej ártana-e a diétában, ez úgy 4 teáskanál mézet jelent, azt hallottam a méz (akácméz) kis mennyiségben egészséges (termelőtől venném).
És mennyi mézet ehetnék naponta?

kalóriabázis/kalóriaguru
valamelyiken vezess digitális táplálkozási naplót, ott beállíthatod a napi keretet mindenből, és előre is tudsz számolni
a mézben elég sok ch van, mióta próbálom csökkenteni a napi mennyiséget, egy-két teáskanálnál nem fér bele a napba, de ha mondjuk zabkása volt reggelire, és ebédre is ettem köretet (barna rizst), akkor aznap pl. tuti, hogy nem mézezem a teámat, pedig nekem 120-150 a napi ch keretem, ami nem is kevés egyáltalán

Ha muszáj, akkor megihatod, jobban jársz ezzel, mint más cukorral, édesítővel.
Viszont én fiatalon mézkúrábal próbáltam hízni...igaz, nem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!