Most akkor egészséges a nyers zöldséglé?
Figyelt kérdés
Mindenhol azt hallani, hogy nem eszünk elég nyers zöldséget, viszont ma a TV-ben hallottam, hogy a földben növő zöldséget (pl. répa,cékla) a bennük lévő baktériumok miatt nem igazán célszerű nyersen fogyasztani.2013. nov. 5. 14:24
1/1 anonim válasza:
Nem tudom, milyen baktériumokról van szó, de azért van immunrendszerünk, hogy védekezzen, illetve telistele vagyunk baktériumokkal, ahogy a környezetünk is. Ez egy ilyen világ.
Én jobban aggódom a növényvédőszerek miatt, de olyan sokat nem tudok tenni, azontúl, hogy anélkül termesztett növényeket eszem, ha tudok.
Sok nyers zöldséget eszem, mert a testemnem KELL. Nyers zöldség nélkül olyan zaklatott lenne, mint egyáltalán étel nélkül. Úgyhogy nem csinálok problémát az ilyesmiből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!