Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez gondot okozhat? (többi lent)

Ez gondot okozhat? (többi lent)

Figyelt kérdés

Kiskoromban valami narancsízű étvágynövelőt itattak velem, mert keveset ettem. Most megint nem érzek éhséget ha csak este eszek is. Tudatosan azért próbálom észben tartani, de így is néha elfelejtem.

Ez esetleg problémát tud okozni? Ha nem érzem és nem eszek eleget akkor az nagy bajt okoz vagy szedjek megint étvágynövelőt? Vagy mit?

Előre is köszönöm.

2013. nov. 3. 15:06
 1/3 Miklós G. ***** válasza:
Hallottam már ilyenről. Egészen addig nem okoz problémát még a vitaminok és nyomelemek, illetőleg ionok szintje nem esik le a szervezetben. Ilyenkor azért táplálék kiegészítőkkel nem árt ezt pótolni. Illetve, ha testsúlycsökkenés tapasztalható, már az sem normális. Ez az egész dolog lehet akár anyagcserefüggő is. Javaslom, hogy a biztonság kedvéért látogass el egy dietetikushoz szaktanácsadásra!
2013. nov. 3. 15:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Megfogadom a tanácsot.
2013. nov. 3. 15:16
 3/3 anonim ***** válasza:
valami gond lehet a gyomrodba, ami miatt az nem kér inkább enni. erre kéne rágyúrni megtudni miért van.
2013. nov. 3. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!