Eleget ettem ma, vagy meg sok, esetleg nagyon egeszsegtelen? illetve ez az edzes megfelelo, ha zsirt szeretnek egetni meg egy kicsit, es mennyi kaloriat egethetek el ezzel? 17/L
reggeli:
instantkave(hozzaadott cukor van benne), tejjel, edesitovel
3db rozsos abonett kenyer 1paradicsommal, 20g kigyouborkaval, 40g trapista sajttal es 5szelet paprikas szalamival.
tizorai:
1sima zoldalma
1sult alma(1teaskanal mezzel, 17g dioval, 15g ananasszal,pici fahejjal)
ebed:
sutozacskoban sult csirkecomb(bor nelkul soval, borssal, majorannaval 170g) mellette 50g szinten sutozacskoban parolt repa,zoldseg(60g)
2kocka milka mogyoroscsoki(20g)
uzsonna:
kave(sima, fozott kb 2kortynyi)
extrudalt kolesgolyo(20g) tejjel, fahejjal
vacsora:(lesz)
salata(repa,zeller,zoldseg,retek)
ma este meg edzek egyet:
30-35perc kocogas
1perc taposas-1perc seta-1perc taposas
25-25derekemeles alkaron tamaszkodva 3,5kilos sullyal
1perc taposas
4x10felules(10haspres-10labemeles alhasra-20haspres oldalra)
1perc taposas
4x10 5kilos sullyal bicepszre/tricepszre
bocsanat ha helyenkent benan fogalmaztam :)
meg meg annyi hogy 166cm magas vagyok es 53-53,5kilo
es tudom, hogy a csoki nem kellett volna, de ugy voltam vele, hogy inkabb ket kis kocka, minthogy 1het mulva kiboruljak a csoki hianya miatt es egy raktarral zabaljak fel. :DD
koszonom a valaszokat
najoo a vacsim csirkecomb(also felso bor nelkul lett egy keves kigyouborkaval)...
elszaladt velem a lo kicsit :/
Ha anyád lennék, mondanám, hogy büszke vagyok rád.
Apró dolgok: minek a cukros kávéba még édesítő? a szalámi undok dolog a tartósítók meg a füstölés miatt, de néha elmegy, a csokit jól megindokoltad, bravó, a vacsora csirkéstől is korrekt.
A kocogást hagynám az edzés végére, levezetésnek és utána nyújts.
Még egyszer, bravó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!