Mit tegyek, ha föl van puffadva a hasam? :- (
Figyelt kérdés
Ebéd után fölpuffadt a hasam. Fáj, és úgy nézek ki, mintha lenyeltem volna egy nagyobbfajta lufit. ( Kb úgy is érzem magam)
Nagyon feszül,és hatalmasra puffadt, ebéd után alig tudtam fölállni, úgy éreztem, hogy ,,szétreped", pedig nem ettem sokat, csak gyorsan. Arányaimban úgy nézek ki, mint egy terhes anyuka.
Mit csináljak vele? :-(
2013. okt. 13. 13:25
1/9 anonim válasza:
Vegyél be valami gyógyszert puffadásra.Ha nincs akkor várod míg megindulnak a szelek.Mást nem tudsz csinálni.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Várok... :-/
2013. okt. 13. 13:38
3/9 A kérdező kommentje:
Még szinte semennyit sem változott, de nagyon feszül, és még mindig nagyon nagy a hasam... Csak ülök egyhelyben, mert ha mozgok olyan érzés, mintha szét akarna pukkadni. Még sosem volt ilyen velem eddig, nem tudom, mitől múlik el? Van még itt valaki hasonló panaszokkal? :-(
2013. okt. 13. 15:15
4/9 A kérdező kommentje:
Ma is ugyanaz a baj... Már 3. napja minden nap puffadok, de tényleg brutálisan... Hatalmas a hasam, és egész estig alig megy le, szelek alig vannak, és nagyon feszít. Mi lehet a bajom? :- (
2013. okt. 15. 15:07
5/9 anonim válasza:
Lehet laktózérzékenység. anno nekem is puffadt a hasam.
amit javasolni tudok: pár napig hanyagold a tejtermékeket. ha jobban vagy, megvan a ludas.
6/9 A kérdező kommentje:
Amióta az utolsó választ megkaptam, nem eszem, iszom tejterméket, de szinte semmi nem változott. Még mindig puffadok minden étkezés után, de nagyon durván. Evés után elnehezülök, és a suliban szinte nem is eszem, mert elég ciki ott terhesnek kinézni...
Mit tegyek? :-(
2013. nov. 23. 12:47
8/9 A kérdező kommentje:
Van. Naponta, és rendes állagú.
2013. dec. 7. 13:32
9/9 A kérdező kommentje:
Még mindig minden étkezés után pocakom lesz. Az orvos sem tudott vele mit csinálni. Már kezdem megszokni, csak az a baj, hogy 14 éves vagyok, és nem akarok ennyi idősen kismamának látszani. Meg hogy akkor ehetek csak rendesen, amikor tudom, hogy aznap már nem lesz különóra, vagy más alkalom, amikor emberek közé kell mennem.
2013. dec. 7. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!