A grape fruitról ez igaz?

Anyukád izgul, mert hallott valamit és most mindenbe azt látja. Ha az ismerőse autóbalesetbe halt volna meg, az autóktól féltene. Az anyukák ilyenek.
Van egy bizonyos gomba, ami savas étrend mellett terjed el és sav megvonásos diétával védekeznek ellene. Úgy is hívják, hogy szájpenész, és minden [link] Kattints a képekre és szörnyülködj!
Nem biztos, hogy ilyen betegsége volt az ismerősötöknek. Kérdezd meg anyudat, mibe halt meg az illető. Keress rá a betegségre, és többet is megtudhatsz róla, lehet anyudat is meg tudod nyugtatni.
Ha 2 hónapig minden nap 6 grapefruitot megeszel, jelentkezhetnek bizonyos változások, de nem fog kialakulni ez a betegség. Bármiből túl sokat eszel, az egészségtelenné válhat. Kúra szerűen szokták is ajánlani a grapefruitot. Megfázás esetén én is meg szoktam enni 4-5 grapefruitot naponta egy héten át. Sok vitamin és immunerősítő van benne (és szeretem főleg a pirosat).
Interneten kereshetsz okos dolgokat róla.
Nézzétek meg ezt a két linket anyuddal:
Anyukád ha legközelebb valamivel ijeszteget, kérdezd meg, hogy komolyan gondolja, hogy veled is megtörténhet, vagy csak izgul? Tudja pontosan mikor fordul elő, amivel ijeszteget, mert valószínű utána lehet olvasni.

Gondolom fogyókúrázott és csak azt evett, ez okozhatott zavart, de itt olvastam, hogy fogamzásgátlóval együtt sem jó:
Bizonyos gyógyszerek mellett sem ajánlott a grapefruit evése, és itt is van egy érdekes cikk:
Ha rendes, változatos táplálkozás mellett eszel napi 1-2 db-ot, akkor szerintem nem árthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!