Az erős paprika nem egészségtelen, ha sokat eszünk belőle?
Most vacsinál láttam, amint apukám paprikát falatozott. Én is vettem egyet magamnak, és csak úgy magában elkezdtem, mellé haraptam egyet a szendvicsemből. Ekkor még szinte semmit sem éreztem, szóval nyugodtam ettem tovább a paprikát (itt még nem tudtam, hogy erős paprika, mert nem néztem meg annyira...). Lenyeltem a falatokat, aztán haraptam egy nagyon nagyott a paprikából. Pár másodperc múlva olyan érzések kezdtek el gyötörni, aztán még perceken át gyötörtek, sőt, még most is érzek egy kis csípést, hogy távol legyen ez az érzés a jövőben.
Úgy szenvedtem... ömlöttek a könnyeim, mint a vízfolyás; szemem be is vérzett, fejem még most is hasogat. Azt hittem, jól bírom a fájdalmat, mert eddig (16/f) jól is bírtam sok mindent; de ez... úhh.
Hát szóval végülis arra akarok kilyukadni, hogy ebben nincs valami "rossz", vagy ez így rendben van, semmi gondja sincs az ilyentől az embernek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!