Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hányinger az édességtől. Miért?

Hányinger az édességtől. Miért?

Figyelt kérdés
Elég édességmániás vagyok, tegnap is ettem elég sok édességet és már hányingerem vol tőle meg émelyegtem. De ez mindig elmúlik, most meg még mára se. Megreggeliztem és nem birtam ellenallni annak a csokiskeksznek és olyan furcsán van hányingerem tőle. Szoval ilyen hullámokba jön és egy pillanat az egész. Miért? Egyátalán az édességtől van ez? Mit tegyek, hogy elmúljon?
2013. szept. 15. 11:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet cukorbeteg vagy
2013. szept. 15. 11:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Tarts mértéket. Nem cukorbetegeknél is előfordul a rosszullét, teletömöd magad édességgel, hirtelen felnyomja a vércukorszinted, utána meg hirtelen leesik, ha nincs utánpótlás. Ne egyél sok cukrosat és ne egyszerre.
2013. szept. 15. 11:38
 3/4 A kérdező kommentje:

U De most ahogy visszagondolok a tegnap estémre az volt, hogy ugye hányingerem lett az édességtől. Majd megéheztem és először nem mertem enni, de aztán megettem egy szendvicset. Itt pánikrohamom lett, mert féltem, hogy kihányom. Rettegek a hányástól. Késòbb jól lettem. Ettem még egy almát és ittam egy pohár vizet és a víztől lett nagyon hányingerem. Már fáradt voltam, lefeküdtem, aludni tudtam, de a hányinger reggelre se múlt el. Már arra is gondoltam, hogycsak bebeszélem és semmi bajom. 

cukorbeteg szerintem nem vagyok, semmi tünet nem igaz rám.

2013. szept. 15. 11:39
 4/4 anonim válasza:
A mértéktelen édesség éspervagy cukorzabálás az oka. Ennyire egyszerű.
2013. szept. 16. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!