Tényleg nem lehet enni a májat? Mert kiválaszto szerv, mi a véleményetek erröl? Én imádom minden fajtáját, akkor ne egyek májat?
Figyelt kérdés
2009. nov. 3. 21:54
1/8 anonim válasza:
Nyugodtan ehetsz, még senki nem halt bele. Szerintem csak nyersen nem egészséges, de úgy meg semmi sem az. Mire hozzád kerül kisütik belőle a méreganyagokat.
2/8 anonim válasza:
Nemrég olvastam, hogy az teljesen téves elképzelés, miszerint méreganyagok rakódnának le a májban, mert a kiválasztás nem így működik. Egyél nyugodtan májat, nagyon egészséges, rengeteg A-vitamin van benne!
3/8 A kérdező kommentje:
Én is igy gondoltam, néztem egy bizonyos tv csatornát ahol föznek, ott mondták, májat nem szabad enni, mert a sok méreganyag benne van, én kb 25 éve mindig eszem a májat bármilyen verzioba szeretem!
2009. nov. 3. 22:09
4/8 anonim válasza:
Na most azért,mert Sz. Dóra csak barnacukrot eszik,meg tönkölykiflit,meg biokaját,akkor a többiek akasszák fel magukat?? Volt egy idő,amikor azt mondták,hogy a tej rákot okoz,most meg az a divat,hogy igyál sokat,mert megelőzi a csontzritkulást.Valószínűleg egyik sem igaz.Láttál Te már felnőtt állatot,aki tejet lefetyel??Gyerekkorban lebomlik a tejbontó enzim.Ezért okoz annyi felnőttnek gondot a tejivás.Na akkor most mi van??
5/8 anonim válasza:
Én fogtam a fejem mikor ezt mondták abban a bizonyos főzős müsorban!!ekkora BAROMSÁGOT mondani,de komolyan!:D
6/8 anonim válasza:
Én nem a Sz. Dórától hallottam először erről, hanem Dr. Gyarmati Andreától, emlékszem, olvastam egy cikkében régebben, gyermekorvos létére (remélhetőleg) tudja, miről beszél. Aki azt írta, hogy a kiválasztás nem így működik, hát, az nagyon gáz lenne, ha egy orvos ne tudná ezt? Mondjuk nem hiszem, hogy van, aki naponta eszik, kicsi biztos nem árt, de azóta kicsit bizalmatlan vagyok vele.
7/8 A kérdező kommentje:
Én ugy gondolom továbbra is meg fogom enni, mert szeretem, ugysem csinálok minden héten.
Köszi a válaszokat!
2009. nov. 4. 09:44
8/8 anonim válasza:
Attól hogy kiválasztja, nem tárolja magában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!