Szintiszoli123 kérdése:
Zabpehely fogyasztható nyersen? Akár így, akár úgy mennyire emészthető könnyen? Nem terheli le nagyon a szervezetet?
Figyelt kérdés
Ráöntöm a tejet. Ezt követően fogyasztható vagy kell főzni pár percig? Korábbi kérdések között nem találtam.2013. szept. 12. 17:30
1/9 anonim válasza:
diétában alap élelmiszer.
meg lehet főzni vízben, tejben is. tejjel nyilván finomabb kicsit. édesítőt tenni bele, banánt, almát, vgy amit szeretsz. fahéjjal megszórni. isteni kaja.
nem terheli le a szerveztet egyáltalán. sőt, jót tesz az emésztésnek.
millió recept van a neten. az élettani hatásairól is olvashatsz, ha beírod a keresőbe.
2/9 anonim válasza:
ja, és nyersen is eheted. de várni kell vagy egy órát de lehet többet, hogy megszívja magát. különben életedben nem akarsz többet ilyet enni :d
3/9 anonim válasza:
A zabpehely lapítva és kicsit sütve van- tehát valamennyire fel van tárva, nem teljesen nyers, ehető felnőttnek, ráöntöd a tejet, v joghurtot. Kicsi gyerekeknek főzni kell pár percig, kevergetve,ne égjen le. Egészséges,olcsó táplálék, vas is van benne.
4/9 anonim válasza:
én kétszer próbáltam főzés nélkül. szörnyű volt. mintha fűrészlapot ettem volna. de próbáld ki.
5/9 A kérdező kommentje:
Az íze nem számít, valamivel megédesítem. A lényeg, hogy kínlódás nélkül tápanyaghoz juson belőle a szervezetem, ugyanis a célom a hízás. A magas rosttartalom miatt aggódom. Enni azért akarom, mert régebben szerettem.
2013. szept. 12. 18:01
6/9 anonim válasza:
Ettől nemigen fogsz hízni sajnos. De egyébként fogyasztható, nem szükséges főzni.
7/9 anonim válasza:
Viszont nem tudsz annyit enni belőle, hogy attól hízzál, mert attól már kegyetlen f*sás jönne rád (már bocsánat) a sok rost miatt. Nekem volt ebben részem... :D
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
2013. szept. 12. 20:35
9/9 anonim válasza:
De ez nem igaz, nem fűrészpor és nem hashajt.
Müzlit csinálj, az táplál és finom. Zabpehely, tej, méz, mazsola, esetleg valami gyümölcs apróra. Kicsit állni hagyni és finom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!