Hasmenésem van minden evés után, mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
A reggelinél mindig hasmenésem van, de hát suliban muszáj visszatartanom, így kb egész nap görcsöl a hasam és ráz a hideg.
Gyakran ebédnél is ez van, de akkor legalább el tudok menni wc-re :S
Eszek, rá 2-3 percre elkezd görcsölni és rohannom kell/kéne...
Epeműtött vagyok, lehet, hogy felgyülemlik az epém éjjel és reggeli után megindul? Vagy én nem tudom..
Kb 1,5 éve van ez, kb akkor kezdtek el epeköveim kialakulni (fél éve műtöttek, saccolták az időpontot).
Na és a fő kérdés: mit tegyek? Suliban nem fogok wc-re menni..
2013. szept. 12. 16:42
11/13 anonim válasza:
Nekem ezt a sok gyomorsav csinálta! De orvos nélkül nem úszod meg! Vagy mész ,vagy visznek!
12/13 anonim válasza:
Epeműtét után sok embernél előfordul ez a tünet (köztük nálam is és néhány ismerősömnél). Én egyszerűen nem eszem, ha mennem kel valahova, vagy jóval korábban eszem, hogy mire elindulok túl legyek a dolgon. Érdekes módon akikkel beszéltem, mindenkinél reggeli után jön elő, ebédnél már csak ritkán, vacsoránál meg szinte sosem. Voltam nemrég gasztrón is, igaz más okból, de ott sem tudtak mit mondani erre.
13/13 anonim válasza:
Minek jössz kérdezősködni, ha képzett vagy, mivel eü.be jársz, (lol) letesztelted magad és eleve nem mész orvoshoz? Akkor meg oldd meg, ahogy akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!