Ez lehet attol, hogy alig ettem ma?
Figyelt kérdés
Menstruacio elott napom van es ilyenkor katasztrofa az evesem. Megreggeliztem eddig oke, de utan az edesseget kivantam nagyon es ettem egy szelet sutit. Aztan elkezdtem enni mindent ossze-vissza. Gumicukor, csoki, muffin, kapasbol benyomtam 1 almat es 3 kortet. De igazabol nem is sok volt, mert mindenbol keveset ettem pl. 1db gumicukor 1 kocka csoki stb. Hanem az volt a baj, hogy ossze vissza. Most egy picit hanyingerem van, es olyan mintha korogna a gyomrom, de mellette meg mintha tele is lenne es nagyon furcsa. Ez attol van, hogy ossze-vissza ettem?2013. szept. 7. 19:55
1/1 anonim válasza:
szerintem igen, mert én is voltam ilyen helyzetben. Mármint hogy csak össze-vissza ettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!