Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért látszom dagadtnak?

Miért látszom dagadtnak?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok 178 cm magas, 65 kg

Ahogy a neten olvastam nem lenne szebad ennyire látszania.

Szerintetek mi lehet a gond a szervezetemmel?

2013. szept. 4. 15:49
 1/5 Mirk ***** válasza:

Ha kövérnek nézel ki, akkor kövér vagy.

Aki nem kövér, az nem néz ki kövérnek.

2013. szept. 4. 15:56
 2/5 anonim ***** válasza:

mindenkinek egyéni alkata van. ugyanolyan testsúllyal és testmagassággal rendelkező emberek is nézhetnek ki egészen máshogy. tehát lehet, hogy alkatilag vagy kicsit kerekebb.

további lehetőségek:

- testképzavaros vagy, és csak magadat látod kövérnek, miközben nem vagy az (igen, ez fiúknál is előfordul)

- nem dagadt vagy, hanem "vizes", fel vagy puffadva. ez lehet hormonális probléma, vagy gyógyszer-mellékhatás is. ez esetben ajánlanék egy látogatást az orvosnál.

2013. szept. 4. 16:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Alkatfüggő, tornázz, járj edzésre.
2013. szept. 4. 16:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Ezen a héten elkezdtem fogyózni, majd meglátlyuk mi lesz. Mennyi idő alatt látszik meg ha diétázom?
2013. szept. 4. 16:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Mellette többet is kell mozogni, csak a diéta nem elég és nem is ajánlott a te korodban.
2013. szept. 4. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!