Mi a véleményetek a Dr. Lenkei multiviataminokról?
Próbáltam, nem jött be, mellesleg szcientológus társaság. Sajnos ez már eleve rosszul kezdődik.
Szerintem ne szedd.
Én majd egy éve szedem és nekem bevált ,jobb a közérzetem tőle és azóta nem voltam beteg sem. Még télen influenza szezonban sem, mikor a fél részleg betegszabin van. Régebben meg egy sima megfázás is ágynak döntött több mint egy hétig, most ha kerülget is a nátha lábon kihordom egy nap alatt.
Vitamintól nem lesz bajod sem, túladagolni is nehéz a felesleges mennyiség kiürül.
Igen, ez fontos, legalább egy hónapig használni kell folyamatosan. Nálam nem jelentkeztek ilyen tünetek, de sokan beszámolnak róla, hogy eleinte nagyon rosszul érzik magukat tőle, levertség hasmenés ilyesmik, de ezek atünetek elmúlnak, ez kb. olyasmi mint mikor egy elhanyagolt lakásban kezd el rendet rakni az ember. Elkerülhetetlen, hogy eleinte még nagyobb kupi keletkezzen, de a végeredmény egy tiszta rendezett lakás lesz. A szervezet is így működik, az állóvizet kavarja fel a nagyobb vitamindózis, megkapja a muníciót, hogy nekiálljon rendet rakni, ki kell tartani egy hónapig utána már jobb lesz.
Vitamint túladagolni szinte lehetetlen és ha mégis sikerül csak múló tünetei vannak. A vitaminból pl. 400x-os túladagolás (vagyis mondjuk 10 havi multivitamin mennyiség egyszeri lenyelése) hasmenést és hányást okoz, de ez minden. Közben meg egy erősebb fájdalomcsillapító vagy altatóból akár fél csomag beszedése (8-10 szem) halált okozhat ha nem kap az illető időben gyomormosást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!