Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi a véleményetek a Dr....

6 Days 7 Nights kérdése:

Mi a véleményetek a Dr. Lenkei multiviataminokról?

Figyelt kérdés

2013. aug. 30. 14:09
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Én nem szedek semmilyen multivitamint, de úgy tudom, hogy ezekben túl magas a vitamintartalom, márpedig ez sokszor ártalmas lehet, szerintem mindenkinek csak olyan vitaminokat szabadna szednie, amiből hiánya van.
2013. aug. 30. 14:13
 2/6 anonim ***** válasza:
56%

Próbáltam, nem jött be, mellesleg szcientológus társaság. Sajnos ez már eleve rosszul kezdődik.

Szerintem ne szedd.

2013. aug. 30. 14:29
 3/6 anonim ***** válasza:
49%
Én 2x kezdtem el szedni, de így sem fogyott el egy doboz. Mindkétszer húgyúti tüneteim lettek . Magas benne a B vitamin mennyiség is, ami irritálhatja a húgyhólyag nyálkahártyáját. Persze ez egyéni érzékenység, akinek elajándékoztam ilyen tünete nem jelentkezett.
2013. aug. 30. 17:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én majd egy éve szedem és nekem bevált ,jobb a közérzetem tőle és azóta nem voltam beteg sem. Még télen influenza szezonban sem, mikor a fél részleg betegszabin van. Régebben meg egy sima megfázás is ágynak döntött több mint egy hétig, most ha kerülget is a nátha lábon kihordom egy nap alatt.

Vitamintól nem lesz bajod sem, túladagolni is nehéz a felesleges mennyiség kiürül.

2013. szept. 24. 13:24
 5/6 anonim válasza:
100%
Nekem nagyon bejott. Eleinte szkeptikus voltam. Kb fel éve nem voltam beteg, mióta szedem. A teherbeesés is első próbálkozásra sikerült! Nekem jobb a közerzetem. Kisfiam is, mióta szedi, nem beteg, előtte sok antibiotikumot kapott, sokat betegeskedett, pedig anyatejes. Amióta szedjük meg a csaladtagoktol se lapjuk el a betegségeket, pedig előtte gyakran. Most kismama vagyok, és egyenlőre az 1. Trimeszterben, nincsenek elviselhetetlen tüneteim, persze ez még változhat, de én ajánlani tudom, szerintem erdemes kb 3 hónapos kutat csinálni, és ha nem jön be még mindig abba lehet hagyni. Jó egészséget!:-)
2013. nov. 1. 15:02
 6/6 anonim ***** válasza:
89%

Igen, ez fontos, legalább egy hónapig használni kell folyamatosan. Nálam nem jelentkeztek ilyen tünetek, de sokan beszámolnak róla, hogy eleinte nagyon rosszul érzik magukat tőle, levertség hasmenés ilyesmik, de ezek atünetek elmúlnak, ez kb. olyasmi mint mikor egy elhanyagolt lakásban kezd el rendet rakni az ember. Elkerülhetetlen, hogy eleinte még nagyobb kupi keletkezzen, de a végeredmény egy tiszta rendezett lakás lesz. A szervezet is így működik, az állóvizet kavarja fel a nagyobb vitamindózis, megkapja a muníciót, hogy nekiálljon rendet rakni, ki kell tartani egy hónapig utána már jobb lesz.

Vitamint túladagolni szinte lehetetlen és ha mégis sikerül csak múló tünetei vannak. A vitaminból pl. 400x-os túladagolás (vagyis mondjuk 10 havi multivitamin mennyiség egyszeri lenyelése) hasmenést és hányást okoz, de ez minden. Közben meg egy erősebb fájdalomcsillapító vagy altatóból akár fél csomag beszedése (8-10 szem) halált okozhat ha nem kap az illető időben gyomormosást.

2013. nov. 2. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!