Milyen magyarázatot tudtok erre mondani?
Figyelt kérdés
Ma délután hánytam de fogalmam sincs hogy mitől lehetett. Hirtelen rosszul lettem és a délután folyamán 4x is hánytam. Az ebéd két fogása kijött amit ma ettem. És később nővérem is követett engem. Ő 5x hányt... Anyum és nevelő apum is ugyanazt az ételt fogyasztotta tegnap is és ma is amit mi ketten. Nekik semmi bajuk érdekes módon. Nem hiszem hogy az ebédbe lehetett valami. De lázas sem vagyok,megmértük délután a lázamat hogy hátha,de semmi.2009. okt. 30. 21:59
1/2 anonim válasza:
Sokat ettetek és elcsesztétek a gyomrotokat. :)
A virus vagy bakteriális fertőzés minumum enyhe hőemelkedéssel jár. Este még mérjétek meg, sós főtt krumpli, de most inkább csak szénsavmentes víz, víz vyz és víz. Holnaptól 2 napig diétás kaja. Ha nem szűnik orvoshoz menjetek.
ha egyéb tünetek is jeletkeznek akkor is doki. ÉLehet benyaltatok valamit ami még csak most kezd el tombolni.
eü-s
2/2 A kérdező kommentje:
Egyébként az ebéd: krumpli leves volt meg grízes tészta. Belőlem még a háztartási keksz is visszajött. Elég furcsa de hogy csak mi ketten. Mindketten egyenlőre jól vagyunk. Nagyon köszi a választ. Sokat segítettél:)
2009. okt. 30. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!