Hogyan tudnék gyorsan hízni?
Figyelt kérdés
Kb 165cm és 45kg vagyok hát tudom elég cinkes de mások szerint nem vagyok vékony, legalábbis nem mindenki szerint. 19 éves vagyok. nagyon szeretnék felszedni egy pár kilót de nagyon nehezen megy, de fogyni nagyon gyorsan tudok. hiába eszem tele magam lefekvés előtt meg nap közben. igaz most elég stresszes időszakot élek mert most ment ki vőlegényem külföldre és elég rossz mert november közepéig itthon sem lesz, csak az biztat hogy utána megyek én is ki vele. dohányzom is, de nem mindig szívok sokat, kicsit mostanában, de egyébként elvagyok a napi fél doboz mellett. hallottam hogy a sok folyadék a napi ötszöri evés mellett segíthet, de nálam az sem vált be. amúgy sem vagyunk vastag alkatok a családdal, anyu sem az, meg a családban senki. mit tehetnék? légyszi adjatok valami tippet hátha sikerülne. köszi előre is.2013. aug. 26. 13:14
1/2 anonim 

válasza:

Velem ugyanez volt, csak én 40kg voltam. A B vitamin komplex segíthet, nekem nagy étvágyat adott, és mellette táplálék kiegészítőket ittam. Aztán mondjuk én el is kezdtem edzeni járni, attól híztam meg gyorsabban, de ugyebár ez nem mindenki idejébe fér bele ... pedig a mozgás,az edzés az gyorsan gyarapítja az ember súlyát. Egyél sok kenyeret, és kora reggel- késő este egyaránt egyél valami tartalmasat. Soha ne legyél nagyon éhes, ez a lényeg:)
2/2 vukki válasza:
Én is dohányzom, így étvágyam általában nem sok van, bár sokat eszem ahhoz képest hogy 48 kg vagyok. A barátomnak van elektromos cigije, néha.. "kölcsön vettem" és nem volt ami elvegye az étvágyam így 3 hét alatt elég szépen elkezdtem kerekedni. Most Béres cseppet is szedek mellé egyfolytában éhes vagyok. Egy kávézót bérelek, a stressz már nem akadály...egy fél disznót meg tudnék enni akár az éjszaka közepén is : D (21/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!