Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 16 éves,163 cm és 59 kilo...

16 éves,163 cm és 59 kilo vagyok. Ez nagyon sok?

Figyelt kérdés
És ha igen, szerintetek mennyit kéne fogynom?
2009. okt. 29. 10:37
 1/9 A kérdező kommentje:
Jah és lány vok:) azt kihagytam
2009. okt. 29. 10:41
 2/9 anonim ***** válasza:

59 kilóval lehetsz pocakos, szétfolyt is, és lehetsz izmos is, kockás hassal, feszes combokkal. Mi nem tudjuk megmondani 2 adatból, hogy mennyit kéne fogynod.

Nézz tükörbe, ha kövérnek érzed magad akkor diétázz és sportolj és majd akkor hagyjad abba, ha már jól érzed magad a bőrödben.

2009. okt. 29. 10:44
 3/9 anonim ***** válasza:

Én 19 éves vagyok 160 cm és 53 kiló, de már nagyon soknak érzem. 46 voltam, elkezdtem fogamzásgátlót szedni és felhíztam ennyire. Le szeretném adni megint 46 kilóra, így már nagy a hasam, a fenekem és vastag a combom. :( Úgy meg tök jó volt, vékony volt a combom, lapos hasam és kis popsim volt. :(

Nem tudom neked milyen az alkatod, van akin nem látszik meg hány kiló. De ezeket a kilókat a zsíros, szénhidrátos kaják kerülésével, mozgással le lehet adni. :) Én most épp be szeretnék ruházni egy szobabiciklire, így télen nem sok kedvem és lehetőségem van kint mozogni. :)

2009. okt. 29. 10:44
 4/9 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam egy szobabiciklire. Télen sikerült lefogynom 50 kilóra 57-ről de miután abbahagytam a fogyókúrát híztam 9 kilót. :( Nagyon kövérnek érzem magam. Nincs semmi önbizalmam és állandóan azon jár az eszem h letudjak fogyni. De nagyon rossz a táplálkozásom: egyik nap alig eszem vmit másnap meg egy csomót. És tom h így nem fog menni...:(
2009. okt. 29. 10:57
 5/9 anonim ***** válasza:

Sajnos ezzel én is így vagyok. :( Önmagában a fogamzásgátlóm lehet h nem hízlalt volna fel 53-54 kilóra, de össze-vissza ettem, és nem is tudom normálisan kontrollálni. :( De muszáj lesz, nem folytathatom így. :(

Szal neked is kitartás, menni fog! :)

2009. okt. 29. 12:33
 6/9 anonim ***** válasza:

én 36 éves vagyok, 164 cm és 59 kiló

hormont szedek, és nem híztam egy dekát se tőle

nem éreztem magam soha soványnak, de jól érzem magam a bőrömben, elsősorban mosolygok, meghallgatom az embereket, mert mesélni jobban szeretnek, mint meghallgatni másokat; meg lehet azzal elégedni, hogy szeretnek az emberek, és a mosolyt figyelik, nem a cm-eket. én soha az életben nem találkoztam olyan férfivel, aki tisztában lett volna az állítólagos ideális méretekkel. őket a jókedv érdekli, meg hogy hallgassák a szép szövegeiket. ez az igazság

2009. okt. 29. 21:17
 7/9 anonim ***** válasza:

nem tudom mennyit kellene...de...én 167cmes vagyok és 77kg...és nagyon hájas...

járok aerobickra..ami tök jó...(meg nagyon aranyos a pasi aki tornáztat minket) :D

a baj velem csak az ha éhes vagyok ennem kell...nem bírom ha korog a gyomrom....de nem szabad...nem is fogok...mindig ezt mondom magamban...de semmire sem jutok vele :(

2009. nov. 1. 12:12
 8/9 anonim válasza:
Nem vagy kövér!
2009. dec. 16. 18:41
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi:)
2009. dec. 16. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!