16 éves,163 cm és 59 kilo vagyok. Ez nagyon sok?
59 kilóval lehetsz pocakos, szétfolyt is, és lehetsz izmos is, kockás hassal, feszes combokkal. Mi nem tudjuk megmondani 2 adatból, hogy mennyit kéne fogynod.
Nézz tükörbe, ha kövérnek érzed magad akkor diétázz és sportolj és majd akkor hagyjad abba, ha már jól érzed magad a bőrödben.
Én 19 éves vagyok 160 cm és 53 kiló, de már nagyon soknak érzem. 46 voltam, elkezdtem fogamzásgátlót szedni és felhíztam ennyire. Le szeretném adni megint 46 kilóra, így már nagy a hasam, a fenekem és vastag a combom. :( Úgy meg tök jó volt, vékony volt a combom, lapos hasam és kis popsim volt. :(
Nem tudom neked milyen az alkatod, van akin nem látszik meg hány kiló. De ezeket a kilókat a zsíros, szénhidrátos kaják kerülésével, mozgással le lehet adni. :) Én most épp be szeretnék ruházni egy szobabiciklire, így télen nem sok kedvem és lehetőségem van kint mozogni. :)
Sajnos ezzel én is így vagyok. :( Önmagában a fogamzásgátlóm lehet h nem hízlalt volna fel 53-54 kilóra, de össze-vissza ettem, és nem is tudom normálisan kontrollálni. :( De muszáj lesz, nem folytathatom így. :(
Szal neked is kitartás, menni fog! :)
én 36 éves vagyok, 164 cm és 59 kiló
hormont szedek, és nem híztam egy dekát se tőle
nem éreztem magam soha soványnak, de jól érzem magam a bőrömben, elsősorban mosolygok, meghallgatom az embereket, mert mesélni jobban szeretnek, mint meghallgatni másokat; meg lehet azzal elégedni, hogy szeretnek az emberek, és a mosolyt figyelik, nem a cm-eket. én soha az életben nem találkoztam olyan férfivel, aki tisztában lett volna az állítólagos ideális méretekkel. őket a jókedv érdekli, meg hogy hallgassák a szép szövegeiket. ez az igazság
nem tudom mennyit kellene...de...én 167cmes vagyok és 77kg...és nagyon hájas...
járok aerobickra..ami tök jó...(meg nagyon aranyos a pasi aki tornáztat minket) :D
a baj velem csak az ha éhes vagyok ennem kell...nem bírom ha korog a gyomrom....de nem szabad...nem is fogok...mindig ezt mondom magamban...de semmire sem jutok vele :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!