Lecives irjatok egy praktikat vagy trukkot hogyan tanulhatom meg azt hogy lassabban egyem es igyam? Nagyon fontos
1) figyelj oda
2) olvass közben, az leköti annyira a szemedet meg a figyelmedet, hogy ne zabálj olyan gyorsan
Nem nagyon értem, milyen trükkök lehetnének erre vonatkozólag... Ha lassabban akarsz enni, akkor egyél lassabban. Eldöntöd és úgy csinálod, ez agyban dől el, végülis te irányítod az akaratodat...
Max. annyit tudnék mondani, hogy sokáig rágd meg a falatokat.
Én értem mire gondolsz,szerintem a legrosszabb tv-t nézni vagy olvasni evés közben.Próbálj meg az evésre figyelni és az előző praktikák nagyon jók voltak!
Remélem,nem egészségügyi probléma...
koszi mindenkinek. az utolso valaszolonak nagyon tetszik a tanacsa, megprobalok igy enni mostmar.
tudom hogy agyban dol el, de vagy 1 eve hogy szinte ragas nelkul extra gyorsan eszem es iszom, szinte hihetetlen addig amig nem latod. mindig megfogadom, hogy na most leulok es szepen lassan eszem, de amint a szamban van az etel nemtudom abbahagyni a gyorsan evest.
koszi
15:55 vagyok!
Most olvasom figyelmesebben,az első válasznak ellentmondok,de tapasztalat,hogy nagyon gyorsan olvasok és átveszem az ütemet az evéssel is!
De lehet,hogy más kicsit alaposabban,lassabban olvas:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!