Miert kivanjuk a csipős ételeket?
Figyelt kérdés
2013. aug. 7. 23:16
1/4 anonim válasza:
Mert sok csípős fűszernek antibakteriális hatása van, és kisebb eséllyel lesz beteg az ember a romlott kajától. Ezt alátámasztja, hogy minél trópusibb tájon vagyunk, annál fűszeresebbek az ott elterjedt ételek.
(én se tudtam ezt, de rákerestem és tök érdekes, köszi a kérdést :)
2/4 A kérdező kommentje:
de ha az ember mindig csak csipost enne?az mar valami gond van a szervezetevel?
2013. aug. 8. 08:01
4/4 anonim válasza:
nem hiszem, hogy gond, ez csak a személyes ízlésed. én is mindent agyonfűszerezek meg agyonsózok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!