Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miert kivanjuk a csipős ételeket?

Miert kivanjuk a csipős ételeket?

Figyelt kérdés
2013. aug. 7. 23:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Mert sok csípős fűszernek antibakteriális hatása van, és kisebb eséllyel lesz beteg az ember a romlott kajától. Ezt alátámasztja, hogy minél trópusibb tájon vagyunk, annál fűszeresebbek az ott elterjedt ételek.

(én se tudtam ezt, de rákerestem és tök érdekes, köszi a kérdést :)

2013. aug. 7. 23:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
de ha az ember mindig csak csipost enne?az mar valami gond van a szervezetevel?
2013. aug. 8. 08:01
 3/4 anonim ***** válasza:
a csípős meghozza az étvágyat
2013. aug. 8. 09:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
nem hiszem, hogy gond, ez csak a személyes ízlésed. én is mindent agyonfűszerezek meg agyonsózok.
2013. aug. 8. 22:40
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!