Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit csináljak ha túl sovány...

Debremart kérdése:

Mit csináljak ha túl sovány vagyok?

Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok és 46 kg ami nem is rossz de kb.: 157 cm magas vagyok és nem nagyon de kilátszódnak a bordáim is, és ha a kezem a hasamra rakom akk szélességre cs egy kicsit nagyobb mint a kezem. Eszem rendesen, van hogy egy nap 3-4 szer is eszek van hogy sokszor megeszek egyedül egy 32 cm pizzát is vastag alappal, de semmi. Kipróbáltam már ien bio porokat is, de nem nagyon hatott és már nem egy orvos is látott de nem mondtak semmit, és az anyagcserém sem gyors tudja valaki, hogy mi lehet az oka?

2013. júl. 16. 23:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Keveset vagy vackot eszel és azt is lemozgod.

5-ször egyél és ne pizzát és hasonló szarokat, hanem tápanyagban gazdag ételeket (fehérje, fehérje.... + zöldség)!

Ne futkorássz, hanem erősítő testmozgást végezz (saját testsúlyos gyakorlatok... fekvőtámasz, húzódzkodás...).

Ha orvosi oka nincs, akkor tömegnövelő étrenddel fejlődnöd kell!

Ha nem, ufó vagy, vagy pedig nem végzed követed rendesen, amit kell.

2013. júl. 17. 00:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Ezt a pizza evést nem ugy ertem hogy mindennap eszek csak néha és szoktam enni rengetek zöldséget meg gyümölcsöt is és szoktam edzeni is.
2013. júl. 17. 00:47
 3/7 A kérdező kommentje:
És sok tejet is iszom.
2013. júl. 17. 00:51
 4/7 anonim ***** válasza:

"szoktam edzeni"

Hányszor? Minden egyes nap?

És az evés? Mennyit?

Csak a súlyod megtartásához kb. 2200 kcal kell, mert még növésben vagy.

Ahhoz, hogy növelni tudd a súlyod, úgy 3000-et kellene és ahhoz, hogy ne csak zsírosodj, ahhoz az összetétel se mindegy.

Ha eredményt akarsz, nem veheted félvállról!

Olvasgass!

[link]

[link]

Ha nem húzol bele és nem étkezel normálisan, akkor ilyen pici maradsz.

2013. júl. 17. 01:03
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát van, hogy egy nap letekerek kb 15 km-ert, de ezenkívűl mindennap nyomok 50 fekvőt. És nagyon sokat eszem szoktam repetázni is es neha a szüleim is rácsodálkoznak, hogy hogyan fér belém ennyi kaja.
2013. júl. 18. 08:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Mit vársz?

Túl sok a kardió, kevés az erősítés.

Több saját testsúlyos gyakorlat kellene, és nem csak enni, hanem ésszel enni. Fehérjét dögivel.

2013. júl. 18. 10:54
 7/7 debreczenimartin válasza:
nah mind1 vegulis ha belegondolok jobb mintha egy 100 kgos dagadt lennék.
2013. júl. 19. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!