Ha a kicsit hizlalóbb gyümölcsökkel akarok hízni, akkor kevesebb az esély a narancsbőrre mint a többi ételnél?
Figyelt kérdés
2013. júl. 13. 15:25
1/2 anonim válasza:
A gyümölcsöket is hideg természetűnek és nedvesítő hatásúnak sorolják. Tehát ezek is növelik a narancsbőr (pangó csí) esélyét.
Narancsbőr esetén nem ajánlott a (sok) gyümölcsevés!
2/2 anonim válasza:
Ha elakarod kerülni a narancsbőrt, akkor ne engedd, hogy meglazuljon a kötőszöveted. Ez érdekében megfelelő táplálkozás szükséges, kiváltképp fehérjedús étkezés + sport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!