Mitől jött fel vér?
életemben másodszor hánytattam magam, mert ma nagyon sokat zabáltam és bűntudatom volt. Hánytatás közben kicsi vért vettem észre a hányásomban, ami kicsit több lett, majd mikor kifújtam az orrom abban is találtam vért.
Ez csak felszíni "sérülés" vagy lehet komolyabb is?
mégegyszer mondom, nem szoktam igazán hánytatni magam, ez a második alkalom életemben

Igen valószínűleg megpattant néhány kis ér a nyelőcső vagy a garat nyálkahártyájában . A gond csak az, ha ismétled a hányatást egyre több vér fog ürülni a sérülések nyomán.Úgyhogy ez biztos nem a te utad, mármint a hánytatás.
Ha bűntudatod van menj el 5 km -t futni, sokkal jobban jársz.
De komolyan, ha ismétled akkor erős vérzés is jelentkezhet akár már a következő alkalommal, azzal pedig kórházba kell menni.

Mi is a nagyobb probléma, a vér vagy az hogy hánytatod magad? Most a vér, később rájössz hogy a bulimia hajlam. Az nagyon pokollá fogja tenni az életedet. Engedj meg egy szmájlit :D
Ez jólesett.
Ha okos vagy orvoshoz mégy (pszichológushoz). Nem baj, ha bűntudatod van mert eltapostál egy csigabigát. De beteges ha bűntudatod van mert sz.arul eszel. Sőt, komolyabb betegség mint maga a rossz étkezés, ez se jó de a táplálkozási zavar sajna súlyosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!