Az baj hogyha egy nap csak kétszer, háromszor eszek?
Figyelt kérdés
Mostanában úgy szoktam, hogy dél és egy közt szoktam először enni. Előtte csak iszok. Utána is iszok, elég sokat, így egyszerűen nem vagyok éhes. Korábban 3-4 fele is ettem, hogy meglegyen a napi három, de mostanában már nem kívánom. Így csak délután eszek egyszer, meg este 6 fele. Később szoktam még esetleg enni egy kis gyümölcsöt, de amúgy inkább csak iszok.2013. júl. 5. 17:36
1/3 anonim válasza:
Én is csak napi kétszer eszem legtöbbször, bár néha reggelizem is, de van mikor kimarad. Ebéd és vacsi, valamint dsélután egy kis gyümölcs.
2/3 anonim válasza:
Én naponta csak egyszer szek. Reggeltől estig.
Viccen kívül, ez nem túl nagy baj, ha ebbe a kétszeri étkezésbe nem adagolod be azt a mennyiséget, amit mások napi több étkezés alatt megesznek. Tehát ne tömd túl a gyomrod.
3/3 anonim válasza:
A reggelit nem kellene kihagyni, mert az indít be bizonyos folyamatokat, egyébiránt teljesen rendben van a napi 3 étkezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!