Van különbség az amerikai és az európai étrendkiegészítők között?
Figyelt kérdés
Termék nevet nem mondok, igazából immunerősítő az anyag van benne kolosztrum, ginseng meg probiotikus bacik, de néztem és származási hely: Amerika...engem a hideg ráz mindenféle amerikai cucctól amit le kéne nyelni...vagy ez csak berögződés? ( az ausztrál is hasonló minőség lehet, mint a jenki? )2009. okt. 14. 14:35
1/4 anonim válasza:
Általában az amerikaiak több vitamint tartalmaznak, de úgy észnélkül. El kell alaposan olvasni
2/4 anonim válasza:
Az a baj az étrendkiegészítőkkel , hogy nem vizsgálják be őket. Nem nézik az összetételét.
Röviden tömören nem tudjuk , hogy mi van benne mivel az OGYI nem vizsgálhatja ezeket.
Ha mindenáron valamilyen étrendkiegészítőt akarsz szedni akkor valami ismert márkát használj azok talán megbízhatók és feltétlenül patikában vedd.
Nemrég volt egy oltári nagy botrány nyugaton, gyógyszerrel volt szennyezve egy étrendkiegészítő több ember meg is halt mérgezéses tünetek miatt. A készítményt nem tudom de nimesuliddal volt szennyezett.
3/4 A kérdező kommentje:
Én is csak gyógyszertárban szeretnék venni, nekem azt mondta egy gyógyszerész, hogy a patikában árult dolgokat mind bevizsgálják...tehát az étrendkiegészítőket is.
2009. okt. 15. 11:55
4/4 anonim válasza:
Azért van bizonyos százalék (kb 4-5%) hamis gyógyszer,vitamin stb. a patikákban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!