Timido kérdése:
Hogyan készítsem el a zöld teát?
Figyelt kérdés
Vettem filteres zöld teát ( ez az első ) és csak melegen fogyasztható? Ha több mennyiséggel csinálok, és kihűl, úgy is iható? Egy filtert kb. fél liter vízbe kell belerakni?
Eszek mellette még étrend kiegészítőt naponta, így is ihatok zöld teát?
Szálas zöld teát, hol lehet venni? Kb. hány forint?
2009. okt. 12. 17:28
1/2 anonim válasza:
A zöld teának az optimális elkészítési módját éppen most oolvastam. Eszerint: Fel kell forralni a vizet /max 1/2 liter egy teafilterhez/, majd hagyni kell egy kicsit visszahülni kb. 80 fokra. Ekkor kell beletenni a teát és 3-5 perc mulva kivenni a teavízből. A használt filtert tedd félre, mert cserepes virág földjére szórva is használható.
2/2 anonim válasza:
Első vagyok. Igen, készithetsz nagyobb adagot is és hidegen is fogyaszthatod. Mivel a benne lévő tein stimulál, dálután 17 óra utn már mellőzd a fogyasztását.m Étrendkiegészítő mellett is ihatod. Szál teát speciális TEA-KÜLÖNLEGESSÉGEK boltjában kaphatsz. Itt 40-50 féle tea közül válogathatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!