Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mióta eszik a fehér ember...

Mióta eszik a fehér ember gabonát, tejet (+ tejterméket) és finomított cukrot?

Figyelt kérdés
2013. jún. 3. 04:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én a minőségi élet és táplálkozás híve vagyok, gabonafogyasztás ellenző. Akkor melyikünk nem tartja többre az embert a patkánynál?

Csodálatos vagyok, bizonyos tulajdonságaim miatt, de a rossz tulajdonságaimról is hosszan lehetne beszélni.

2013. jún. 4. 07:54
 12/16 Mi közöd Tőle ***** válasza:

A nagy gabonafogyasztóknak csak szét kéne nézni a világunkban. Mindenki beteg, túlsúlyos vagy épp alultáplált. Egynémely tinédzser úgy néz ki mint egy bálna, vagy épp mint a legszegényebb etióp kisgyerek.

Ami egészen biztos, hogy a gabonák mellett bevitt cukrok és még többlet keményítő mellett bevitt túlzott szénhidrát mindennek az oka. Nem lenne rossz dolog annyira talán az a gabona (habár én kerülöm, amennyire lehet) de túl sokat eszünk belőle. Valamint a cukrokból, meg ezekből a huncutságokból.

2013. jún. 4. 16:12
 13/16 Salx Narval ***** válasza:
Szerintem senki nem vitatja, hogy a túlzott mértékben fogyasztott élelmiszerek károsak a szervezetünkre, legyen az bármi, az is tény, hogy lenne min változtatni az étkezési szokásaink terén, de azért nem lehet a gabonákra fogni mindent. A gabonafélék teljes kizárásával is lehet az egészségre káros táplálkozást folytatni és kenyérfogyasztás mellett is lehet egészségesen. Minden élelmiszer káros lehet, ha túlzásba esünk, vagy ha egyoldalúan táplálkozunk.
2013. jún. 5. 03:00
 14/16 anonim ***** válasza:
Azért én szívesen tartoznék azok közé a káros táplálékokat fogyasztó emberek közé, akik mégsem szívbetegek, nincs csontritkulásuk vagy éppen allergiájuk, autoimmun gyulladásuk.
2013. jún. 5. 06:35
 15/16 Salx Narval ***** válasza:
Kedves utolsó válaszadó, senki nem áll utadban, úgy élsz, azt eheted amit jónak találsz, a magam módján én is ezt teszem, csak esetleg más szempontok alapján. Az idő majd eldönti, hogy kinek kell változtatni, én egyenlőre jól vagyok, gondolom te is.:D
2013. jún. 5. 08:41
 16/16 anonim ***** válasza:
Itt csupán arról van szó, hogy ha nem lenne gabona, jelenlegi körülmények között az emberiség 2/3 része kihalna egy pillanat alatt, azért ez nem elhanyagolható tény.
2013. jún. 5. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!