Mióta eszik a fehér ember gabonát, tejet (+ tejterméket) és finomított cukrot?
Figyelt kérdés
2013. jún. 3. 04:14
11/16 anonim válasza:
Én a minőségi élet és táplálkozás híve vagyok, gabonafogyasztás ellenző. Akkor melyikünk nem tartja többre az embert a patkánynál?
Csodálatos vagyok, bizonyos tulajdonságaim miatt, de a rossz tulajdonságaimról is hosszan lehetne beszélni.
12/16 Mi közöd Tőle válasza:
A nagy gabonafogyasztóknak csak szét kéne nézni a világunkban. Mindenki beteg, túlsúlyos vagy épp alultáplált. Egynémely tinédzser úgy néz ki mint egy bálna, vagy épp mint a legszegényebb etióp kisgyerek.
Ami egészen biztos, hogy a gabonák mellett bevitt cukrok és még többlet keményítő mellett bevitt túlzott szénhidrát mindennek az oka. Nem lenne rossz dolog annyira talán az a gabona (habár én kerülöm, amennyire lehet) de túl sokat eszünk belőle. Valamint a cukrokból, meg ezekből a huncutságokból.
13/16 Salx Narval válasza:
Szerintem senki nem vitatja, hogy a túlzott mértékben fogyasztott élelmiszerek károsak a szervezetünkre, legyen az bármi, az is tény, hogy lenne min változtatni az étkezési szokásaink terén, de azért nem lehet a gabonákra fogni mindent. A gabonafélék teljes kizárásával is lehet az egészségre káros táplálkozást folytatni és kenyérfogyasztás mellett is lehet egészségesen. Minden élelmiszer káros lehet, ha túlzásba esünk, vagy ha egyoldalúan táplálkozunk.
14/16 anonim válasza:
Azért én szívesen tartoznék azok közé a káros táplálékokat fogyasztó emberek közé, akik mégsem szívbetegek, nincs csontritkulásuk vagy éppen allergiájuk, autoimmun gyulladásuk.
15/16 Salx Narval válasza:
Kedves utolsó válaszadó, senki nem áll utadban, úgy élsz, azt eheted amit jónak találsz, a magam módján én is ezt teszem, csak esetleg más szempontok alapján. Az idő majd eldönti, hogy kinek kell változtatni, én egyenlőre jól vagyok, gondolom te is.:D
16/16 anonim válasza:
Itt csupán arról van szó, hogy ha nem lenne gabona, jelenlegi körülmények között az emberiség 2/3 része kihalna egy pillanat alatt, azért ez nem elhanyagolható tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!