Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi a leghatásosabb módja...

Mi a leghatásosabb módja annak, hogy hányjak?

Figyelt kérdés

Félre értés ne essék, nem a súlyom miatt akarom, hanem a suli miatt. És nem azért mert holnap dolgozatot írunk, inkább a társaság miatt..

(Attól hányni nem tudok, hogy lenyomom az ujjam a torkomon. Sajnos.. vmi más módszer?)

2013. máj. 29. 14:18
 1/4 anonim válasza:

Egyél valami olyasmit meg, aminek már a gondolatától is felfordul a gyomrod.

Vagy igyál sok vizet, és kezd el pörögni, amíg teljesen el nem szédülsz.

2013. máj. 29. 15:56
 2/4 anonim ***** válasza:
És akkor majd minden nap meghánytatod magad, mikor suli van? Vagy mégis mit akarsz?
2013. máj. 29. 17:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló.. azt sem tudod, hogy mi van. Nem ismersz.. Sose lógtam még és nem is tervezem. DE most az egyszer mi bajom lehet tőle, ha kihagyok egy nyomorult gálát?
2013. máj. 29. 17:42
 4/4 anonim válasza:
Miért kéne hányni? Bemész a budiba, 10 perc múlva kijössz, negyed óra múlva ismét ugyanez, 20 perc múlva ismét, negyed óra múlva ismét. Ha középsulis vagy édesanyád meg fogja kérdezni, hogy mi a baj. Jajj hasmenésem van. Hát kérlek ez ilyen egyszerű. A hasmenést nem lehet bizonyítani, hogy tényleg van, az orvos sem tud rá mit mondani, ki kell jönnie. Én csináltam egyszer középsuliban, amikor három TZ volt egy napon, tökéletesen bevált. (A TZ-ket átrakták másik napra, úgyhogy így is szívtam, de juszt is megérte!:D)
2013. máj. 30. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!