Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 5 napos léböjt első napján...

5 napos léböjt első napján vagyok, de úgy érzem nem bírom?

Figyelt kérdés

ez még csak az első nap, de kilyukad a gyomrom az éhségtől, szédülök....

Eddig ittam gyümölcslevet, vizet, gyógyteákat. Ez normális?

2013. máj. 22. 16:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem tök normális, hogy ha nem eszel semmit, éhes vagy.

Másrészt viszont nem hiszem, hogy ezek a drasztikus dolgok célravezetőek.

2013. máj. 22. 16:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Butaság ez a léböjtkúra :/ Nagyon tönkreteszed magad vele még ezalatt a pár nap alatt is. Amúgy nem tudom, hogyan kezdtél hozzá, tehát úgy, hogy tegnap még ettél rendesen, ma meg már semmi? Mert nem túl jó, ha csak úgy hirtelen belecsap az ember. Ha mindenáron végig akarsz csinálni (te döntésed, én ellenzem), akkor ugyanannyi nap alatt, mint amennyi napig tart ez a kúra, szoktasd hozzá a szervezetedet: egyél napról napra egyre kevesebbet, növeld a lédús zöldségek és gyümölcsök mennyiségét, míg az utolsó napon már csak zöldség és gyümölcs legyen sok vízzel kiegészítve. És aztán, (ha még mindig akarod) állj neki a léböjt kúrának.
2013. máj. 22. 16:54
 3/4 A kérdező kommentje:

abbahagytam ezt kúrát,mer rájöttem, h hülyeség. konkrétan hányingerem volt és szédültem. Tegnap nagyon lazán ettem, zöldség, gyümi, sok víz, gyógytea, meg egy kevés csirkemell.

Most, hogy ettem, már jobban vagyok, de ez HÜLYESÉG!!!!

el nem kezdem még egyszer... Így is gyenge vagyok . sztem ez is volt a fő ok - ez még gyengébbé tett.

Köszönöm a (megerősítő) válaszokat!!!

2013. máj. 22. 17:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Hús, zöldség - így megerősödsz, semmi olyan anyag nincs bennük ami legyengítene, megbetegítene.

A léböjtök hátráltatják a testünk funcióit, a méregtelenítést is. Oké, egy kenyeres- tejes reggeli szintén, ez igaz.

2013. máj. 22. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!