Hogyan kezeljük a rosszullétet?
Figyelt kérdés
Délután sajnos kicsit össze-vissza ettem és most nagyon hányingerem van...
Venni akartam hazafele a boltban citromot, de elfogyott nekik :/ semmi másom nincs itthon, csak alap dolgok és nem tudom hogyan kezelhetném ezt.
Köszönöm előre is az értelmes válaszokat!
L
2013. máj. 19. 20:25
1/6 anonim 

válasza:

cola is jó lehet rá vagy egy kis pálinka
2/6 A kérdező kommentje:
Egyik sincs :/
B6-ot szoktam bevenni, de az nekem valahogy soha nem segít. Van dedalonom, de nem igen szeretnék gyógyszerezni, csak ha muszáj
2013. máj. 19. 20:33
3/6 anonim válasza:
Ha van kamillateád akkor főzzél és igyál.
4/6 A kérdező kommentje:
Igen, erre is gondoltam.
Úgy hallottam a macskagyökér tea is jó erre és az nekem mindig van. Valakinek erről tapasztalat vagy vélemény?
2013. máj. 19. 20:38
5/6 anonim 

válasza:

Kamilla, citromfű, cickafark, ezek biztosan jók. Egy kis reszelt almából kinyomott almalé is jó szolgálatot tehet. Ha van svédcsepped, akkor abból is vehetsz be egy kávéskanállal.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! (:
2013. jún. 9. 08:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!