Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Tényleg van ilyen? Hogy...

Tényleg van ilyen? Hogy genetikailag nem tudok hízni?

Figyelt kérdés
hogy miért nem hízok.elég csenevész vagyok 62-63 kg a százhetvenegy-kettő magassághoz.pedig nincs olyan nap mikor ne ennék valamilyen édességet,és nem is keveset.mégsem hízok egy dekát se.mióta az eszemet tudom ilyen vagyok.olvasom,mások egy szelet csokit nem mernek megenni,mert meglátszik rajtuk.számomra ez hihetetlen.én ehetek bármit,bármennyit,egy deka nem sok annyit nem hízok.férfi lennék amúgy.akire azt mondják szép erős izmos vagy ,csak olyan vékony.mondták már ,majd ha elmúlsz 30 akkor hízni fogsz.hát én nem!a nejemnek így tetszek,de magamnak nemigen.mondjatok már vmit mitől hizhatnék??
2009. okt. 2. 19:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ja igen, 190cm akart lenni, elírtam. :) Hát az 5-6kg -ot 3-4 hónap alatt el lehet érni. Van aki 1 hónap alatt is eléri, de maradjunk reálisak. Igen edzőtermi edzésre gondoltam. Én se jártam, itthon van pár eszközöm. Egyelőre még én is ezekkel fogok dolgozni egy darabig. Egyébként ez a pár eszköz nálam 55kg-ot tárcsákban, francia rudat, egyenes rudat, fekpadot jelent, de tervezem még kézisúlyzók beszerzését. Írtad, hogy nincs időd. Otthon sincs? Elegendő heti 3-4 edzés, alkalmanként kb 1 órában. Konkrét kajatervet nem írnék le, de van egy weboldal, azon belül egy cikk, ahol áttekinthetően leírva elolvashatod a lényeget, mind az edzést, mind a helyes táplálkozást tekintve. Pár oldalból áll az egész. Tessék: [link]
2009. okt. 6. 11:46
 12/13 A kérdező kommentje:
hát a te pár "ezközöd" felér egy kissebb kondi teremmel:)nekem tényleg csak egy pár van.két-azaz kettő db 5kg súlyzóm:):)ja meg egy ilyen pilates rugó vagy mi az!sajnos a lakásom is olyan,hogy ennél több "kinzó eszköz" nem fér el.látod nem is olyan könnyű hizni:)de azért köszi a segítséget.az oldalt majd átböngészem azért.
2009. okt. 6. 18:35
 13/13 anonim ***** válasza:
25%

nincs ilyen. mindenki tud hízni (nőni tömegre) csak valakinek kevesebb kalória kell, valakinek több. Én is pont ugyanilyen vagyok, 17 évesen 58 kiló voltam 180 centivel, mint egy csontváz. Elkezdtem edzeni konditeremben, meg rendesen kajálni, most 80 kiló vagyok, de még megyek feljebb is. Tehát edzeni kell (súlyzós edzés teremben) és rendesen kajálni. Édességet felejtsd el, mert attól csak beteg leszel.

Eleinte mérni kell a tápanyagbeviteled (fehérje, szénhidrát) de itt találsz részletes leírást az étrendről:

[link]

2009. okt. 10. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!