Kávéfüggőségre van valami megoldás?
... a legkíméletesebb drog. Nem valószínű, hogy függőség.
Viszont a tej rohadt egészségtelen, rossz szokás azt inni, és valóban ajánlott lenne ilyen szemetek nélkül inni a kávét. A tejjel már baj van.
Szia!
A kávéfüggőség - szerintem - ott kezdődik, amikor szinte már víz helyett is kávét iszol:) Mint én évekkel ezelőtt. 3in1 instant, naponta 4-6 bögrével. Ami miatt káros: kezelt kávé, formulázott, illetve a koffein és egyéb hatóanyagok a keringésre hatnak, időnként jó kis szívdobogásom lett. Vízhiány a szervezetemben. A helyzetet az oldotta meg, hogy váltottam egy egészséges kávéra. Eleinte természetesen abból is sokat ittam. De ahogy rendbe tette a vérnyomásom, a cukorszükségletem, ill. méregtelenített, egyre kevesebb kávéval is beértem. Ma már csak 2-3 kis csésze. Most is 3in1 instant, csak egy speciális fajta. Privátban állok rendelkezésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!