Pár napja evés után hányingerem lesz, ami kb.30 perc múlva enyhül. Mitől lehet?
"A nyombélfekély tünetei
A fájdalom az étkezés után 2-3 órával jelentkezik főként gyomorszáj tájékon, de néha a jobb bordaív alatt is jelentkezhet. Ennek oka az, hogy étkezést követően 2-3 órával már kiürül a nyombél és a gyomorból beáramló sav marja a fekélyt. "
na rá ez nem igaz, mert követlen evés után pár perccel már hányingerem lesz és nem 2-3 órával utána, épp hogy addigra már semmi bajom, délben ettem és már kezd jobb lenni.
Persze, mert ezt olvastad... Én személyesen ismerek olyan embert, akinek nyombélfekélye volt. Nem mindig a tankönyvi típusos tünetek jelentkeznek, de biztos jobban tudod.
Gyógyulást!
Mint ahogy az elején már írtam,volt nyombélfekélyem.Pont ilyen tünetei vannak. 2 évig alig ettem valamit,az étkezések utáni hányinger miatt. Gyomorfekélyre jellemző,h az étkezés csökkenti a panaszokat. Mindenképpen szükség lenne gastroenterológiai kivizsgálásra! Ne sajnáld rá az időt!
Amit a Rennie-ről írtam komoly,nem a legjobb gyógyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!