Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan kell "helyesen táplálko...

Hogyan kell "helyesen táplálkozni? "

Figyelt kérdés
Minden szépségápolási oldalon, illetve egésséggel foglalkozó oldalon azt írják, hogy "helyes táplálkozás", "egészséges táplálkozás" De hogyan kell?
2009. szept. 29. 15:13
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Hát minden nap eszel zöldséget, gyümölcsöt . De az egészséges táplálkozás nem azt jelenti , hogy nem ehetsz csikit meg ilyenek , csak azt hogy ezeket mértékel fogyazd.
2009. szept. 29. 16:00
 2/8 anonim ***** válasza:
71%
16:00 csokit** bocsi
2009. szept. 29. 16:01
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Ahogyan neked jólesik. Ez mindenkinél más. Az ilyen cégek csak a saját zsebük tömését nézik, és az a jó módszer amit ők ajánlanak, a konkurenciáé meg eleve rossz.
2009. szept. 29. 16:58
 4/8 A kérdező kommentje:

Nálam az a gond, hogy akkor eszem, ha megéhezem. Ez annyit jelent, hogy gyik nap degeszre eszem magam, a másik nap pedig tegyük fel nem vagyok éhes, akkor eszem egész nap 2 szendvicset. Gyümölcsöt nem igazán szoktam enni. Valahogy nem jutok el odáig, hogy felvegyek egy almát, és beleharapjak... :S Talán nem vagyok hozzászokva, pedig van otthon...

Tehát egyek több gyümölcsöt.

Köszi

2009. szept. 30. 08:59
 5/8 anonim válasza:
100%

Helyes táplálkozás , a mértéken van a lényeg az igaz. DE! nem mindegy mit eszel. Egyél többször keveset! kb. napi min4x kell(ene) étkezni. Úgy 4 óránként...a vércukorszinted nem csökken nem ingadozik, nem leszel farkaséhes, ha nem kivánod a kaját akkor is legalább 1 kekszet egyél. stb. ilyenek...Gyomrodat se készíted ki. helyes táplálkozás az ami egy egész életen át fenntartható és nem okoz maradandó egészségkárosodást. Pl. időskori cukorbetegség stb. Sok zsír megemeli a koleszterinszintet stb. ilyenek.

Finomított liszt helyett, teljes kiőrlésű. Csokit is lehet de inkább dél körül. Mértékkel.

2009. szept. 30. 14:52
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm, ez a válasz nagyon hasznos volt! Megpróbálok összeállítani egy rendes étrendet magamnak!

Köszönöm a segítséget!

2009. szept. 30. 20:00
 7/8 anonim ***** válasza:
88%
Nem érdemes ilyen cikkeket olvasni, mert a végén úgyis kiderül, hogy legegészségesebb éhen halni. Étkezz változatosan, egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, és amit házilag is el lehet készíteni, abból ne a bolti, adalékanyagos változatot válaszd. Ha egészséges vagy, jó a közérzeted, és nincsen jelentős túlsúlyod, akkor biztos, hogy megfelelően étkezel.
2009. okt. 3. 00:03
 8/8 Pataki Éva ***** válasza:
65%
Az egészséges táplálkozás hogy azt viszed be a szervezetedbe, amire annak szüksége van.Valóban mindent lehet enni, de mértékkel...én nagyon megválogattam, mégis elszaladt a súlyom. Ha ilyen problémád van, akkor érdemes beiktatni olyan sejttáplálékot, ami finom, jóllakat, nem kell "vacakolni" az evéssel....nálam is ez a baj reggel! :) csak elkortyolom, finom, jóllakat és szaladok tovább.Természetesen csak a tudományos háttérrel rendelkező tanúsítvánnyal ellátott termékeket szabad megvenni.Én ennél a vállalatnál dolgozom, ha érdekel szívesen segítek. Üdvözlettel Pataki Éva evabusines@gmail.com
2009. okt. 5. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!