Milyennek találjátok az étrendemet? Csak úgy kíváncsiságból, ha már olyan kérdezik mások is.
Nem végzek komoly fizikai munkát, de gyalog megyek a munkahelyemre, kb 3 km és koraesténként jógázok kb fél órát.
A mai kajám:
reggeli fél pár virsli egy szelet teljeskiőrlésű kenyérrel és egy bögre tej
ebéd egy tányér húsleves cérnametélttel, 1 db főtt csirkecomb
délután egy cézár saláta
vacsora paracsidomos hal konzerv fél szelet t.kiőrlésű kenyérrel
Ásványvizet szoktam inni csak, egy nap 1,5 l-es üveggel elfogy. Viszont kávézok. Reggelik általában tükörtojás vagy virsli, vagy joghurt, ami gyorsan megvan. Valamilyen levest minden nap eszek, délutánonként vagy saláta vagy gyümölcs. Vacsora összetétele általában hasonló a reggelihez. Néha, kb. 2 hétben egyszer megkívánom a csokit, olyankor szoktam enni egy szeletet.
Kiegyensúlyozottnak mondható-e?
Hagyományos magyaros megbetegítő táplálkozás.
Tk. kenyér, tej, ócska húspótlék.
Nyilván nem kell az örök egészségtől tartanod, de tagadhatatlan hogy finom a tej is, a kenyér is, a joghurt is. Igazából szerencsejáték hogy kinek mennyire éri meg enni ezeket.
Köszi Harcmuves! Tudom, hogy szar kaják ezek, de legalább nem mekis meg előrekészített meg zacskós kajákon élek.
Másik válaszolónak is köszi a választ! Általában natur joghurtot eszek vagy kefírt. Szoktam enni sokszor túrót, meg sajtot is. A meleg beköszöntével már most több folyadékot iszom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!