Mitől van h ennyire fáj a hasam?
Figyelt kérdés
tegnap nem ettem szinte semmit.. hazajöttem ettem egy kis kelkáposzta főzeléket fasírtal.. meg narancslevet ittam kólát meg banánturmixot..este gépeztem és már annyira hányingerem volt meg fájt a hasam h lefeküdtem aludni akkor jó volt de nagyon fura hangokat adott ki mint mikor korogna....reggel felkelek. jóvolt aztán megint elkezdett fájni megint ettem káposztát mert ugye tegnapról maradt és még mindig fáj. ill úgyérzem h nagyon jól laktam..és felvan puffadva..tegnap óta nem volt székletem :s2009. szept. 27. 15:09
1/8 A kérdező kommentje:
jah és h még mit csinálhatok h elmúljon..
2009. szept. 27. 15:10
2/8 anonim válasza:
A káposztától fájhat és a kóla sem volt telitalálat. Fájt a hasad és még ettél rá káposztát? Hááát....:( Igyál sok folyadékot (ne szénsavast, pláne ne kólát és hasonló lónyálakat) és próbálj picit mozogni (séta, torna) hátha az is segít. És a rendszeres étkezésre nem ártana figyelni, hogy ne csak este egyél, mert akkor nem csoda, ha megterheli a gyomrod.
3/8 anonim válasza:
A káposztától. Vegyél be Espumisan-t, és NE egyél több káposztát egy darabig.
4/8 A kérdező kommentje:
amúgy ez székrekedés?
2009. szept. 27. 16:01
5/8 anonim válasza:
háthallod...jól elintézted magad ezzel az étrenddel:D
nem ettél semmit csomó ideig, majd ráeszel káposztát, meg narancslevet is iszol rá...:D ezeket már olvasni is rossz volt, képzelem milyen érzés lehet neked...főleg h másnap még ráettél egykis...KÁPOSZTÁT!!!:D:D:D
figyi, most egy ideig kíméld a gyomrod, csak könnyű kajákat egyél, keksz, főtt krumpli, ilyenek, vizet igyál, meg teát.
székleted majd meglesz, csak várjál vele kicsit.
6/8 anonim válasza:
Káposzta kóla nem a legjobb párosítás.Nem csoda ha fáj a hasad.Diéta és rendbe jössz.
7/8 anonim válasza:
2009-09-27 Azóta már csak jobban van:))))))
8/8 A kérdező kommentje:
már jobban vagyok:D
2010. okt. 11. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!