Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
A barátommal 2 hete szakítottunk fél év után. Rettenetesen megviselt, de ez nem változtatott azon, hogy mit eszem vagy bármin. Ezalatt a két hét alatt nem egész négy kilót fogytam. A tavaly nyáron vett ruháim nagyok, amikbe eddig nem fértem bele az most meg nagy lett. Eszem rendesen, annyi, hogy az édességtől megvontam magam, de nem teljesen. Így most 170cm és 55 kg vagyok (16 éves, lány) ). Anyu aggódik, mert azt hiszi direkt fogyom. Pedig nem. Edzem konditeremben és járok futni. Normális ez így? Amiatt fogytam, hogy ez megviselt lelkileg?2013. ápr. 28. 17:49
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, de ha zavar, hogy fogysz akkor egyél több csokit, vagy ne sportolj annyit.
2/4 anonim válasza:
Elképzelhető, igen, hogy emiatt. Jól teszed, hogy nem hagyod el magad. Nem is szabad tönkre tenni magad egyetlen szerelem miatt sem.
3/4 anonim válasza:
Valószínű, hogy azért fogysz, mert lelkileg nagyon megviselt a dolog. Idővel, ha teljesen túllépsz a dolgon, minden rendbe jön, és nem fogsz tovább fogyni.
4/4 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal, szerintem is azért fogysz, mert megviselt. Velem is hasonló volt, csak én kb egy hét alatt fogytam ennyit..csak én nem is igazán ettem, max akkor ha már fájt a fejem meg ha már szédültem..annyira nem kívántam az ételt.De 1-2 hét alatt szépen vissza is híztam azt a pár kilót.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!