Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Valaki nyelt már kötelet vagy...

Valaki nyelt már kötelet vagy valamilyen zsinort?

Figyelt kérdés

Azon gondolkoztam ,hogy ha egy kötelet ha lenyelnék akkor az a gyomorig eljutan elvileg.. de onnan tovább hogy jut például a szilárt magok amit nem emésztünk meg?

Magyarul ha lenyelném a kötelet úgy ,hogy a az egyik vége a számból kint lenne a másik vége meg a beleken keresztül kitudna jutni?

Ha kijutna akkor azon is gondolkoztam ,hogy ha meghúznám mindkét végét akkor akkor a belek kiegyenesednének és összegyűrődnének mint a harmónika?

2009. szept. 26. 19:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Írigyelllek,hogy ilyen nagyon ráérsz és ez a legnagyobb problémád.Próbáld ki,akkor megtudod.
2009. szept. 26. 19:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen, keresztül jut rajtad a kötél ha megfelelő anyagból van. És ha kijutott, és elkezdenéd húzogatni, akkor irtózatos fájdalmak között meghalnál, volt ilyen középkori kínzási módszer is.

Úgyhogy ha véletlenül ilyen történne, akkor ahogy kijön a vége, le kell vágni a kilógó részt, és hagyni, hogy magától kijöjjön a többi, nem pedig húzogatni! Mondjuk hála istennek embernél ritkán van ilyen, de állatoknál előfordul, pl. a mi macskánk is nem egyszer nyelt már cérnát.

2009. szept. 30. 07:32
 3/5 anonim ***** válasza:
A gyomorból mire kijut hátul, az 2-3 nap, vagy még több. Addig ellennél egy kilógó kötéllel a szádban?
2009. szept. 30. 12:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom, egyszer csak kibírnám.
2009. okt. 4. 12:10
 5/5 anonim ***** válasza:
hát igen..ezzel a módszerrel szoktak kibelezni embereket a középkorban...de hajrá..neked szurkolok -.-"
2010. márc. 1. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!