Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tehetnék ez ellen? Írnátok...

Mit tehetnék ez ellen? Írnátok valami olyan diétát vagy szálkásító gyakorlatot amivel 2 hét alatt lefogyok/ vékonyabb leszek?

Figyelt kérdés
Utálom és egyszerűen nem birom elfogani magam. Csunyának találom magam mások szerint nem vagyok az de szerintem undorító vagyok.... Az elkeseredettségem kiatt napi 1 vagy 2 tábla csokit megeszek és nagyon sokat hízok hasra és combra:/ jelenleg 53kg, 160 cm és 15 éves vagyok.

2013. ápr. 26. 21:03
 1/2 anonim válasza:

Szia hát akkor probálj meg változtatni az életmododon,fogyj le kicsit,ha ugy jobb lenne,bár szerintem nem sok az az 53kg neked..

ha fogyozni vagy életmodot szeretnél változtatni,itt van az én bevált modszerem..és még ONBIZALMAD is lesz!! csak kitartás!

Tehát:

napi 4x-5x egyél kevesebb adagokat

ne habzsolj

keruld a cukros,lisztes dolgokat

ha teheted egyél sok salátát,halat,zoldségeket,kevesebb gyumolcsot,csirkét,pulykát,tofut..szojakészitmény,Cottage Cheese-t,puffasztott kenyereket,ha suliba kosztra jársz ,azt megeheted,DE ne duplázz,és édes kajábol MAX 2szeletet,sok nyers zoldséget egyél és sportolj.Nem tudom,milyen szinten van az izomzatod ,de heti 4-szeres mozgással kezd. Otletek a sporthoz: 15felulés,lábnyujtás,guggolás,hátizom,sulyokkal is edzhetsz,de kezd 1.5,2,3 kg-mal,amelyik a lekényelmesebb neked,heti 3x fuss kb 1km-t és hetente noveld 1-el a km számot.Alakformálo gyakorlatokat kezd 15-tel és 2hetente noveld ezeket is.Néha félreehetsz ,de csak 2havonta 1x

Ha ezt kibirod 6honapig olyan gyonyoru alakod lesz ,hogy nem fogod tudni abbahygyni ezt a dolgot.

Tapasztalat!

már kiskorom ota sulyproblémákkal kuszkodtem ,de 13 éves koromtol fogyozok,és 1éve csinálom komolyan ezzel a modszerrel..és igen,tokéletes alakom van,bár a tomegem tobb a kelleténél,de az betudhato az izomzatnak.

Remélem segitettem,és hidd el,tudom mi az amit leirtál!

Sok sikert,csak tertsd be:)

16L

2013. ápr. 27. 08:01
 2/2 anonim ***** válasza:

53 kg 160 cm?

Ne akarj fogyni..magamról tudom, hogy én

60 kg vagyok és 164 cm....

És nem látom magam kövérnek..oké, hogy husisabb testalaktú vagyok,de nem kövér..és szerintem ilyen testtömegindexel te sem vagy az ;)

14/L

2013. ápr. 29. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!