Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért van minden evés után...

Miért van minden evés után hányingerem?

Figyelt kérdés

Tegnap óta minden evés után hányingerem van. Tojást ettem először, lehet amiatt? Pedig nem volt romlott, semmi baja nem volt (látszólag, és ízre sem).

Kicsit zavaró, ma suliba még csak nem is ettem, csak ásványvizet ittam, és mégis úgy rámjött a hányinger, szédültem is, teljesen legyengültem 10 percre, és a fejem is zsongott hátul..

22L

2013. ápr. 23. 16:58
 1/3 anonim ***** válasza:

A tojástól lehet igen, úgy is, ha nem volt romlott.

A tojás egy ilyen étel, ami sokaknál okoz panaszt. A mi családunkban is.

Nálunk aki nem bírja, az nem is eszik már.

2013. ápr. 23. 17:14
 2/3 anonim válasza:
Lehet hogy elkaptál valami vírust,beteg vagy.Persze nem biztos, hogy a tojástól volt,ha utána ettél valamit, lehet hogy attól. Lehet a hányinger amiatt, hogy túl gyorsan ettél vagy túl sokat.
2013. ápr. 23. 18:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Pedig eddig bírtam a tojást, de lehet, most nem tetszik a gyomromnak..monduk estére direkt piritóst ettem, de attól is hányingerem volt, szerintem kicsit valamivel megrontottam a gyomrom, aztán most pár napig ez megy, majd helyrejön:) Legalább este már nem volt olyan rosszullét, mint iskolaidőben:) De mondjuk ha még sem javulna, irány a doki:)
2013. ápr. 24. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!