Gyomorsav miatta?
Sziasztok,
Rászoktam a dobozos gyümölcslevekre (őszi főként)
És pár napja észrevettem h mintha savas lennék, ég a gyomrom, gyakrabban "büfizem" fel a dolgokat és hát nem tudom, szerintetek lehet a sok gyümölcslétől?
Voltam anno már 1szer gyomortükrözésen nem igazán szeretnék még1szer elmenni...
21/L
Anno nyelőcső gyulladást észleltek csak, de én is sajnos a gyümilére gondolok sajnos, pedig milyen finomak. :)
(nem iszom a vizet kicsi korom óta) így marad akkor a tea :)
1 éve voltam kb gyomort.-en akkor a mandulám(torkom) miatt küldtek el, de nem jártak sikerrel mert nem jöttek rá mi a bajom és úgymond abba is maradt minden.
Azóta jött ez ki mióta tényleg a gyümilevet iszom szinte csak napi 24be, de akkor abba hagyom meg a teával is vigyázok. (sajnos dohányzom is)
Ez a Salvus vizet megnézem, és köszönöm a válaszokat eddig is :) Csak nem szeretnék még 1 gyomortükrözést :(
Na ja, a dohányzás sem jó :)
Jobbulást!
Inkágg az egész életmód, nem konkrétan a gyümölcslé lesz a ludas.
A gyomrod arra van, hogy gyomorsav legyen benne, pH 2 sósav. Ezzel még önmagában nem is lenne gond.. de lehet persze gondot csinálni, képesek vagyunk rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!