Miért kívánom a kaját állandóan?
Figyelt kérdés
Nos az a helyzet, hogy anorexiás vagyok. Aki gyógyulni akar!! Elkezdtem többet enni de annyira kívánom a kaját még főétkezés után is,hogy az borzalom. Anyukám szerint nagyon keveset eszek de szerintem pont eleget. Vagy talán ami nekem sok az a normális ételmennyiség egy napra? Biciklizek minden nap így megyek suliba. Oda út 15-20 perc.
Egy napom:
reggeli : tejeskávé vagy kakaó
tízórai: egy szenya,gyümi
ebéd : ami éppen van a másodikat szoktam csak megenni, azt se mindig...
uzsonna : szenya, joghurt vagy gyümölcs..
Tényleg kevés lenne? 171cm 53kg
2013. ápr. 18. 18:18
1/1 anonim válasza:
Velem ugyanez a helyzet. Pont ilyen magas vagyok, és a súlyom is ennyi, anorexiás voltam, és nekem is mondják, hogy keveset eszek... Amúgy én is nagyon kívánom a kaját, de ez természetes koplalás után.Szerintem egy kicsit tényleg kevés amit eszel. Vacsorára ehetnél valami főtt ételt szendvics helyett, és abban a tápanyag is több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!