Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Tesóm:"Azért kaptad el az...

Tesóm:"Azért kaptad el az influenzát, mert nem eszel édességet, tésztát, kenyeret és sütit. Tehát amiben van szénhidrát?

Figyelt kérdés
Egyeértetek vele? Tök fura, hogy ilyen butaságot mond. Azért is, mert egészségügyis. Különben állandóan zöldségeken, gyömülcsökön, húsokon, stb-n. Csak annyi van, hogy nem vagyok hajlandó szemetet enni. De eszek B vitamint is, mi a müzliben, élesztőben bennevan. Mi van a sütiben, ami kellene nekem?
2009. szept. 22. 19:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
hogy hülye e a tesóm vagy nem. de a válaszra már rájöttem: igen:D
2009. szept. 24. 17:43
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem hülye. Mi nem ismerjük az étkezési szokásaidat, ha valóban egyáltalán nem eszel szénhidrátot, akkor annak nagyon súlyos következményei is lehetnek. Mint ahogy a B vitamint is hiába töm9d magadba, mivel zsírban oldódó, ezáltal ha nem viszel be zsírt a szervezetedbe, nem fog tudni feloldódni. A kenyér, hasonló dolgok pedig azért kelljenek, hogy legyen energiád, ami többek között az immunrendszeredre is kihat.
2009. szept. 24. 18:51
 13/13 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló nagyot téved. Épphogy arra tanítják manapság az egészségügyiseket, hogy minél kevesebb gyógyszert kellene szedni az embereknek és nem véletlen van természetgyógyászat óra se... Mifelénk az egészségügyisek legtöbbször gyógyszer helyett más megoldást ajánlanak, többek közt én is. Úgyhogy ezt a badarságot el lehet felejteni. Épphogy azt tanultam, hogy a gyógyszerfüggőség elég nagy probléma kis hazánkban és sokkal kevesebb gyógyszert kellene bevenniük az embereknek, és talán nem kéne pl a reklámokra hallgatni, hogy pl. beveszel xy gyógyszert egy kis fejfájásra és máris "rendbe jössz". Ugyanis azt "elfelejtik" említeni, hogy ha mindig beveszed egy kis fejfájásra, egy idő után már nem hat és egyre erősebb kell stb... De ez most nem ide tartozik, bocs az offért.

Kérdező: nem tudom, hogy a tesód miért jelentette ezt ki így, de tény, hogy mindenféle tápanyagra, szénhidrátra stb szüksége van a szervezetünknek, bizonyos mértékig. Ha bármiből kevéshez jut, megingatja az immunrendszert.

2009. szept. 24. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!