Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Gyúráshoz miből tudok fehérjed...

Gyúráshoz miből tudok fehérjedús shake-t csinálni természetes dolgokból?

Figyelt kérdés
2009. szept. 21. 13:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Legtöbb természetes fehérjét tartalmaz a tehéntúró és a tojásfehérje, esetleg baromfihús mellrésze. Szerintem ezt tedd bele ízlés szerint zöldségekkel, gyümölccsel. 20 dkg túró egy napi fehérjeadag egy átlag felnőttnek, csak viszonyítás. Neked gondolom ettől azért többre van igényed.
2009. szept. 21. 13:28
 2/5 anonim ***** válasza:
54%
Hat szerintem nyers hust eleg erdekesen iszol meg , de en ajanlani tudom a kulonbozo gyumolcsoket, pl a banan nagyon jo es midnen shake-be tegyel tojasfeherjet, foleg a furj tojas feherje jo, emmelet midnen gyumolcsot osszerakhatsz bele!
2009. szept. 22. 19:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Igen persze nem nyers húsra gondoltam és ez mindenki ízlésének, gyomrának a kérdése. Azért a nyers tojásfehérje leöntéséhez is van, akinek gondolkoznia kell.

Egyébként a tejtermékek is jók és még ízletesek is. 1 dl tej pl. 3 g fehérjét tartalmaz.

2009. szept. 26. 14:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Tej + banán = ízletes fehérjeturmix.

Bár a banánban azért vigyázz, mert más típusú fehérjék vannak, mint egy jó kis csirkemellben.

2009. szept. 26. 14:15
 5/5 anonim válasza:
Rizs+Tészta+Hal+Tojás+Baromfi(mellkasrész)+Túró+Gyümölcsök:)
2010. aug. 31. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!