Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Kérlek, aki tud segítsen!...

Kérlek, aki tud segítsen! Nincs sok időm, de van sok plusz kilóm! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tavaly októberben elkezdtem modellkedni, megfelelő alakom volt, minden jó volt... csak ahogy a sulinak vége lett nem törődtem a modellkedéssel, annyira nem, hogy híztam 10(!) kilót... ez rengeteg és nem is tudom, hogy hízhattam ennyit?! Sose volt modellalkatom, de még pont vékonynak mondható voltam. Most ez a 10 kg-tól már nem a vékonyak csoportját erősítem hanem az elhízottakét! A fenekem nagyon nagy lett, a combom, és ami a leginkább szörnyű.. a hasam nagyon nagy!:(

Ami a gond, hogy a modellügynökség vezetőm ezt nem tudja, nem találkoztam vele egy jó ideje és ő azt gondolja, hogy vékony vagyok. És sok munkám lehetne, hív nagyon sok helyre de mindig valamit kitalálok, hogy miért nem jó nekem az időpont!:(

És mostmár rájöttem, hogy nekem tényleg a modellkedés való, ezzel szeretnék foglalkozni, minden vágyam, hogy sikeres modell legyek.

Szóval.. most 10kg felesleg van rajtam! De nekem olyan 12kg-ot kellene fogynom, hogy ne átlagalakom legyen hanem vékony.

Valaki tudna nekem segíteni, hogy milyen módszerrel tudok megszabadulni ezektől a kilóktól? És nincs sok időm rá, körülbelül 2-2,5 hónap! :( mert egy nagyon fontos munka lenne körülbelül akkor, és arra már "csúcsformában" kellene lennem!

Kérlek segítsetek és ha tudtok, akkor fejtsétek ki teljesen a módszert.

Köszönöm előre is!

Egy elhízott lány:\'(

2009. szept. 17. 17:59
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

SZia!

Bár nem tudom hogy hány cm vagy és hány kg, de ne ess kétségbe. :-) 2 hónap alatt 10 kg-t könnyedén le lehet dolgozni. Én nem vagyok híve ezeknek a kitalált diétáknak (hétfőn ebédre ezt ehetsz, vacsira, ezt, és társai). Szerintem amit így leadsz, azt pikk pakk fel is szeded... Inkább azt tanácsolnám hogy került a zsíros, fűszeres ételeket, és köretként csak zöldségeket egyél. + nagyon fontos hogy mozogjál napi rendszerességgel. Ez lehet torna, vagy futás, vagy bármi más. És fel a fejjel, úgy állj a dolgokhoz, hogy meg tudod csinálni. Ja és még valami, ne szedj semmilyen bogyókat, meg fogyasztó kapszulákat!!!! :-)

2009. szept. 17. 18:14
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

tényleg kevés 2 hónap, sztem rá kéne állnod a salátákra (natúr joghurttal vagy kefírrel) és a gyümölcsökre (banán kizárva!) és sokat igyál! ha cukormenteset iszol, az telít és csökkenti az éhséget

meg mozogj, hogy több kalória égjen!

sok sikert!

2009. szept. 17. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!