Kérlek, aki tud segítsen! Nincs sok időm, de van sok plusz kilóm! Mit tegyek?
Sziasztok!
Tavaly októberben elkezdtem modellkedni, megfelelő alakom volt, minden jó volt... csak ahogy a sulinak vége lett nem törődtem a modellkedéssel, annyira nem, hogy híztam 10(!) kilót... ez rengeteg és nem is tudom, hogy hízhattam ennyit?! Sose volt modellalkatom, de még pont vékonynak mondható voltam. Most ez a 10 kg-tól már nem a vékonyak csoportját erősítem hanem az elhízottakét! A fenekem nagyon nagy lett, a combom, és ami a leginkább szörnyű.. a hasam nagyon nagy!:(
Ami a gond, hogy a modellügynökség vezetőm ezt nem tudja, nem találkoztam vele egy jó ideje és ő azt gondolja, hogy vékony vagyok. És sok munkám lehetne, hív nagyon sok helyre de mindig valamit kitalálok, hogy miért nem jó nekem az időpont!:(
És mostmár rájöttem, hogy nekem tényleg a modellkedés való, ezzel szeretnék foglalkozni, minden vágyam, hogy sikeres modell legyek.
Szóval.. most 10kg felesleg van rajtam! De nekem olyan 12kg-ot kellene fogynom, hogy ne átlagalakom legyen hanem vékony.
Valaki tudna nekem segíteni, hogy milyen módszerrel tudok megszabadulni ezektől a kilóktól? És nincs sok időm rá, körülbelül 2-2,5 hónap! :( mert egy nagyon fontos munka lenne körülbelül akkor, és arra már "csúcsformában" kellene lennem!
Kérlek segítsetek és ha tudtok, akkor fejtsétek ki teljesen a módszert.
Köszönöm előre is!
Egy elhízott lány:\'(
SZia!
Bár nem tudom hogy hány cm vagy és hány kg, de ne ess kétségbe. :-) 2 hónap alatt 10 kg-t könnyedén le lehet dolgozni. Én nem vagyok híve ezeknek a kitalált diétáknak (hétfőn ebédre ezt ehetsz, vacsira, ezt, és társai). Szerintem amit így leadsz, azt pikk pakk fel is szeded... Inkább azt tanácsolnám hogy került a zsíros, fűszeres ételeket, és köretként csak zöldségeket egyél. + nagyon fontos hogy mozogjál napi rendszerességgel. Ez lehet torna, vagy futás, vagy bármi más. És fel a fejjel, úgy állj a dolgokhoz, hogy meg tudod csinálni. Ja és még valami, ne szedj semmilyen bogyókat, meg fogyasztó kapszulákat!!!! :-)
tényleg kevés 2 hónap, sztem rá kéne állnod a salátákra (natúr joghurttal vagy kefírrel) és a gyümölcsökre (banán kizárva!) és sokat igyál! ha cukormenteset iszol, az telít és csökkenti az éhséget
meg mozogj, hogy több kalória égjen!
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!