Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Sedocur forte hízlal e?...

Sedocur forte hízlal e? Részletek lent.

Figyelt kérdés
Nagyon összejöttek most a dolgok nekem, rengeteg mindent kellett egyszerre megemésztenem és a cigarettáról is most szoktam le és állandóan olyan érzésem van, hogy rágyújtanék. Hogy este elbírjak aludni és napközben ne legyek idegzsák, vettem egy doboz Sedocur forte-t. Igazából már nyáron megvettem, de csak most került elő. Pár napja szedem és nem nem agyon híztam eddig, de lekopogom. Néha érzek olyant tőle, hogy éhen vesznék, olyankor igyekszem nem szétzabálni magam és valami kevéskalóriás dolgot enni. Hízni így nem fogok, ugye? Csak mert lehet azért nem híztam eddig, mert még csak pár napja szedem. Már mindent olvastam az ilyen nyugtatókról, hogy hízlalnak, hogy nem hízlalnak, stb. Am a cigi elhagyása után nem híztam - nagyon ritkán tornázok, de inkább az a titkom, hogy nem evéssel pótlom a cigit, plusz ideges vagyok folyton. Amióta szedem a sedocur forte-t kicsit könnyebben veszem a dolgokat és úgy érzem nemsokára már nem lesz szükségem arra se, de azért az alakomat se akarom tönkretenni, szóval, ha hízlal, keresek más megoldást a gondok kiűzésére.

#forte #sedocur
2013. márc. 23. 11:46
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!