Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Éhesen mehetek sétálni?

Éhesen mehetek sétálni?

Figyelt kérdés

Nem csak szimplán éhes vagyok.

Csütörtökön sok alkoholt ittam, plusz szakítottunk a párommal. Én aznap hajnaltól alig aludtam valamit, másnap ettem összesen egy paradicsom méretű csirkemellet, meg kávét ittam, meg vizet. Este kb. 2 órát aludtam, mert nem tudtam aludni (járt az agyam), plusz nyugtatóztam magam, fogamzásgátló. Éhes voltam kicsit, hisz egész nap nem ettem, viszont a nyugtatót sikeresen kihánytam (4x). Vizet sem mertem inni. Ma reggeltől (2 óra alvás után) egy kávét ittam, és ennyi. Se víz, se kóla, semmi, csak egy kávé. És a 2 éjszaka alatt összesen kb. 6 órát aludtam, azt sem nyugodtan..

Ha elmegyek most kutyát sétáltatni, akkor van esély arra, hogy összeesek, vagy még szerencsére nem vagyok olyan gyenge?

Nem tudok enni, mert ha kajára gondolok, rám jön a hányinger iszonyatosan. Tegnap akartam este enni megint egy akkora csirkemellet, de amint a számhoz ért, szinte öklendeztem az undortól (pedig szeretem), úgyhogy a kutya ette meg.

2013. márc. 16. 10:58
 1/1 anonim ***** válasza:
Mehetsz sétálni, hacsak nem szokott baj lenni a vércukroddal.
2013. márc. 16. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!