Tudom, hogy hülyeség volt, de annyira megkívántam. Hasonló mint a Pedigree Schmackos, csak más márkájú. Ugye nem lesz bajom?
2009. szept. 12. 22:21
1/10 anonim válasza:
jesszus, hogy lehet azt megkívánni??? Gondolkoztál volna mielőtt megetted háhh
2009. szept. 12. 22:23
2/10 anonim válasza:
Vaú, vaú. Nyüssz nyüssz.
Ha ezeket a hangokat nem adod ki és a farkad sem csóválod akkor semmi bajod.
2009. szept. 12. 22:24
3/10 anonim válasza:
Nem lesz semmi bajod :)
Amikor az elso kutyam megkptam 12 eves voltam, es baratnommel, biztos ami biztos, mint megkostoltunk amit adtunk neki. :D
Ma mar nem tennem hehe
De persze semmi bajunk nem lett
2009. szept. 12. 22:24
4/10 anonim válasza:
Nem lesz tőle semmi bajod!
A kutyakaját legalább annyira szigorúan ellenőrzik, mint az emberi ételeket, de még azt is meg merem kockáztatni, hogy előbb lesz bajod egy olcsó párizsitól, mint a kutyakajától!
2009. szept. 12. 22:25
5/10 anonim válasza:
én is szoktam megkóstolni a cicám kajáját, vagy száraz tápot. nem lett tüőle bajom és sztem nem is lesz, csak undorító dolgokból készülnek az ilyenek...:)
2009. szept. 12. 22:26
6/10 anonim válasza:
Ugyanazokat a közegésségugyi feltételeknek kell megfeleni, mint az élelmiszereknek (pont az ilyen esetek végett).
Annak ellenére, hogy a húsevők sokkal ellenállóbbak nálunk a (romlott) húsban előforduló kórokozók ellen.
2009. szept. 12. 22:46
7/10 anonim válasza:
szia, semmi bajod nem lesz, 17éves lány vagyok, és egészséges, pedig ettem én már nyúl, hörcsög, patkány kaját, kutya, macska tápot és alutasakost, meg tengerit, darát. hirtelen ennyi jutott eszembe:D jaa meg valamelyik nap a patkány/hörcsög vitamint.
2009. szept. 12. 22:50
8/10 anonim válasza:
normááális??? :D
2009. szept. 13. 01:18
9/10 anonim válasza:
17éves lány vagyok, és egészséges, pedig ettem én már nyúl, hörcsög, patkány kaját, kutya, macska tápot és alutasakost, meg tengerit, darát. :D:D:D:D Szivesen találkoznék veled élöben :D
2009. szept. 15. 12:54
10/10 Meera válasza:
Nem lehet tőle bajod , ha minden igaz.
Én is ettem már a barátnőm kutyájának a kajájából(éhesek voltunk, és hülyeségből megettük(mer csak az volt nálunk)), de semmi bajunk nem lett tőle, sőt még finom is volt:D!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!