Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lehet bajom, ha ettem a...

Lehet bajom, ha ettem a kutyám jutalomfalatjából?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy hülyeség volt, de annyira megkívántam. Hasonló mint a Pedigree Schmackos, csak más márkájú. Ugye nem lesz bajom?
2009. szept. 12. 22:21
 1/10 anonim ***** válasza:
14%
jesszus, hogy lehet azt megkívánni??? Gondolkoztál volna mielőtt megetted háhh
2009. szept. 12. 22:23
 2/10 anonim ***** válasza:
83%

Vaú, vaú. Nyüssz nyüssz.

Ha ezeket a hangokat nem adod ki és a farkad sem csóválod akkor semmi bajod.

2009. szept. 12. 22:24
 3/10 anonim ***** válasza:
94%

Nem lesz semmi bajod :)

Amikor az elso kutyam megkptam 12 eves voltam, es baratnommel, biztos ami biztos, mint megkostoltunk amit adtunk neki. :D

Ma mar nem tennem hehe

De persze semmi bajunk nem lett

2009. szept. 12. 22:24
 4/10 anonim ***** válasza:
90%

Nem lesz tőle semmi bajod!

A kutyakaját legalább annyira szigorúan ellenőrzik, mint az emberi ételeket, de még azt is meg merem kockáztatni, hogy előbb lesz bajod egy olcsó párizsitól, mint a kutyakajától!

2009. szept. 12. 22:25
 5/10 anonim ***** válasza:
46%
én is szoktam megkóstolni a cicám kajáját, vagy száraz tápot. nem lett tüőle bajom és sztem nem is lesz, csak undorító dolgokból készülnek az ilyenek...:)
2009. szept. 12. 22:26
 6/10 anonim ***** válasza:
84%

Ugyanazokat a közegésségugyi feltételeknek kell megfeleni, mint az élelmiszereknek (pont az ilyen esetek végett).

Annak ellenére, hogy a húsevők sokkal ellenállóbbak nálunk a (romlott) húsban előforduló kórokozók ellen.

2009. szept. 12. 22:46
 7/10 anonim ***** válasza:
46%
szia, semmi bajod nem lesz, 17éves lány vagyok, és egészséges, pedig ettem én már nyúl, hörcsög, patkány kaját, kutya, macska tápot és alutasakost, meg tengerit, darát. hirtelen ennyi jutott eszembe:D jaa meg valamelyik nap a patkány/hörcsög vitamint.
2009. szept. 12. 22:50
 8/10 anonim ***** válasza:
52%
normááális??? :D
2009. szept. 13. 01:18
 9/10 anonim ***** válasza:
17éves lány vagyok, és egészséges, pedig ettem én már nyúl, hörcsög, patkány kaját, kutya, macska tápot és alutasakost, meg tengerit, darát. :D:D:D:D Szivesen találkoznék veled élöben :D
2009. szept. 15. 12:54
 10/10 Meera válasza:

Nem lehet tőle bajod , ha minden igaz.

Én is ettem már a barátnőm kutyájának a kajájából(éhesek voltunk, és hülyeségből megettük(mer csak az volt nálunk)), de semmi bajunk nem lett tőle, sőt még finom is volt:D!

2010. jan. 14. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!